Iværksættere

At arbejde med passionerede iværksættere og deres innovative teknologi får det bedste frem i vores eksperter. Glæden ved at lære om en ny teknologi eller brandidentitet og sammen med kunden skabe fremtiden for en iværksættervirksomhed er en stor motivationsfaktor for os.

Vi hjælper iværksættere og små virksomheder med at undersøge og vurdere markedet for at sikre, at konkurrenter ikke allerede har patenteret et lignende produkt eller teknologi. Når vi har sikret, at opfindelsen er patenterbar, hjælper vi med at udforme og indlevere patentansøgninger, så iværksætterens rettigheder er beskyttet.

Vi hjælper også iværksættere med at vælge og registrere deres firmanavn, produktnavne og logo og med at få større bevidsthed om, hvor vigtigt det er at have en varemærkestrategi. Det kræver omtanke og juridisk indsigt at give sin virksomhed et godt navn, der kan varemærkebeskyttes. Når det gøres rigtigt, kan navnet ofte vise sig at være iværksætterens stærkeste brandingredskab.

Vi har forståelse for, at lovgivningen omkring immaterielle rettigheder kan være svær at forstå. Når vi rådgiver iværksættere, er det iværksætterens passion, kreativitet og ambitioner, der er fundamentet for et frugtbart samarbejde, og ikke kundens viden om IPR-lovgivning.

Derfor møder vi vores kunder i øjenhøjde og går ind i deres innovative, ud af boksen-tankegang for at finde den bedste løsning for hver enkelt kunde. I sidste ende bliver vi drevet af at hjælpe talentfulde iværksættere til at gøre deres nystartede virksomhed til en konkurrencedygtig, succesfuld forretning ved at beskytte deres rettigheder på et tidligt tidspunkt.

Læs mere om vores samarbejde med iværksættervirksomheder: