Jurastuderende med interesse for varemærker søges

Vi søger en fagligt stærk jurastuderende på 3. år/6. semester (stud.jur eller stud.merc.jur) med interesse for varemærkerettigheder.

Power-to-X patent ptx

Her er alt, du skal vide om Power-to-X patenter

Lige nu investerer virksomheder og regeringer massivt i Power-to-X. I denne artikel finder du råd til, hvordan du bærer dig ad, når du ønsker at ansøge om patent på området.

Instagram®

Må du bruge andres INSTAGRAM®-billeder?

Hvad er reglerne egentlig for at dele og bruge andres content fra INSTAGRAM®? Læs med her for at få svaret […]

Idé beskyttelse

Guide: Sådan finder du ud af, om din idé skal beskyttes

Der er mange spørgsmål, du skal svare på, før du kan overbevise forretningspartnere eller investorer om, at det er din idé, de skal satse på. Denne femtrins-guide hjælper dig til at finde svarene.

Champagne

Champagne er da fransk, eller hvad?

Diskussionen om retten til at bruge ordet ’champagne’ er blusset op igen, efter Putin har introduceret en ny lov, der giver russiske producenter eneret på betegnelsen i Rusland. Det stiller de franske champagne-producenter i en penibel situation i Rusland – men hvad er reglerne egentlig?

Plougmann Vingtoft i guldkategorien hos IAM Patent 1000

IAM Patent 1000 har netop præsenteret dette års ranglister, og Plougmann Vingtoft er igen blandt verdens bedste IP-rådgivningsvirksomheder.

Europæisk fond vil have SMVer til at indtænke IPR

Mange SMVer prioriterer ikke IP-beskyttelse, det prøver EUIPO nu at ændre med en IP-fond målrettet SMVer. Næste ansøgningsrunde er lige åbnet.

Plougmann Vingtoft blandt verdens førende IP-rådgivere

Plougmann Vingtoft fastholder en position blandt verdens førende IP-rådgivningsvirksomheder på den anerkendte MIP rangliste […]

vaccine patents

3 grunde til at politikerne ikke bør opløse vaccinepatenter

Er det en fordel at opløse vaccinepatenter, nu hvor knapheden truer, og vaccineplanen skrider? Det korte svar er nej, og her er argumenterne […]

IPR Rådgivning

Managing IP udnævner fem Plougmann Vingtoft-rådgivere til IP Stars for 2021

Managing IP har nu udgivet dette års liste over branchens dygtigste IP rådgivere. Mød Plougmann Vingtofts fem IP Stars her.