At arbejde hos os

Har du en stærk faglig baggrund, den rette indstilling og drivkraft, er der spændende muligheder hos Plougmann Vingtoft. Her har du mulighed for at gøre karriere hos en af de bedste rådgivningsvirksomheder i branchen. Vi tilbyder spændende og udfordrende jobs, hvor du kommer tæt på de gode idéer og får mulighed for at hjælpe dem fremad. Vi arbejder med alle typer kunder – fra startup-virksomheder til multinationale selskaber med store IP-porteføljer, og vores mål er at sætte nye standarder for, hvad en kunde kan forvente af samarbejdet med en IP-rådgiver.

Vi lægger stor vægt på, at vores rådgivere både er dygtige inden for deres tekniske felt og har interesse og flair for at indgå i nye relationer. Desuden ser vi en forskelligartet medarbejderstab som en forudsætningen for, at vi kan vedligeholde den kreative og innovative kultur, der gør os i stand til at forstå kunders mange behov.

Mød Plougmann Vingtoft

“Jeg mener, at IP-branchen kan gøre en stor forskel for udbredelsen af teknologi, og for at små nye virksomheder kan komme til på markedet og virkelig drage nytte af den forskning, som de har lavet”.

Mød Lasse Bo

“Du skal være en udadvendt nørd – to ord, der har temmeligt modsatrettede betydninger, men som virkelig definerer de kvaliteter, som du skal have for at være en god patentrådgiver”.

Mød Matteo

“De fleste af vores kunder ved, at vi leverer en høj kvalitet og har ressourcer til at behandle mange forskellige opfindelser eller idéer. Og der kommer nye iværksættere og nye idéer til hele tiden”.

Mød Charlotte

“Det er en fordel at have stor specialteknisk viden. Det er vigtigt, fordi vores kunder er ‘top of the pop’ inden for deres tekniske områder, og det er vigtigt, at vi kan matche dem og forstå, hvad de snakker om”.

Mød Michael

Mulighed for videreuddannelse og -udvikling

Hos Plougmann Vingtoft har vi fokus på den videre professionelle og faglige udvikling for vores medarbejdere. Det er en del af hverdagen, at man holder sig opdateret, tilegner sig ny viden og deler sin viden med andre. Som nyansat bliver man tilknyttet en mentor og modtager intern uddannelse tilpasset ens jobfunktion og -niveau. Alle nye medarbejdere bliver introduceret for processer, der sikrer et højt niveau af konsistent kvalitet i hver enkelt opgave.

Flere af vores rådgivere bliver også tilbudt at gennemføre den eftertragtede European Qualifying Examination (EQE). Mens flere IP koordinatorer (paralegals) tilbydes videreuddannelse inden for deres felt, bl.a. med uddannelsen til Qualified Intellectual Property Administrator (QIPA). Mange af vores rådgivere er efterspurgte oplægsholdere i ind- og udland, og flere underviser lejlighedsvist i IPR hos universiteter, erhvervshuse og i faglige netværk.

Hvis du vil vide mere om at arbejde hos Plougmann Vingtoft, er du altid velkommen til at kontakte vores HR Manager Ida Maria Priem.

Karriere hos Plougmann Vingtoft?

Vi søger i øjeblikket en jurastuderende med interesse for varemærker. Søg her. Derudover modtager vi altid gerne uopfordrede ansøgninger på job@pv.eu.

Vær opmærksom på at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her