Om Plougmann Vingtoft

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens førende konsulentfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR.

I et videnssamfund er nye idéer og opfindelser fundamentet for mange succesfulde virksomheder, og derfor er det ofte af afgørende betydning for virksomhedernes konkurrenceevne, at der er styr på IP-rettighederne.

Vi rådgiver kunder i det globale IPR-system, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag og beskytte deres forretning bedst muligt.

Igennem mere end et årti har en række førende, udenlandske fagmagasiner inden for IPR og immaterialret anerkendt os som én af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for immaterialret, bl.a. Managing IPWorld Trademark Review og IAM Patent 1000.

Det bekræfter, at vores rådgivere er blandt de bedste inden for deres felt.

Plougmann Vingtoft dækker hele paletten

Plougmann Vingtoft beskæftiger 60 dedikerede medarbejdere, som tager sig af en bred kundekreds i ind- og udland lige fra innovative opstartsfirmaer til multinationale virksomheder inden for alle industrier.

Vi skræddersyr naturligvis vores rådgivning til den enkelte kundes behov og budget.

Vores tre kontorer i København (hovedkontor), Aarhus og Oslo understøtter vores europæiske position og giver os mulighed for at servicere kunder i hele verden.

Desuden har vi et omfattende, globalt netværk af samarbejdspartnere, hvilket gør os i stand til at varetage kunders interesser alle steder i verden – enten direkte eller via internationale agenter.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager.
Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.