Om os

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens førende konsulentfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. Vi sætter IPR på dagsordenen hos vores kunder og rådgiver på daglig basis virksomheder om beskyttelse af deres gode idéer, og vi hjælper virksomheder, der bliver krænket, med at beskytte deres forretning.

I et videnssamfund er nye idéer og opfindelser netop fundamentet for mange succesfulde virksomheder, og derfor er det ofte af afgørende betydning for virksomhedernes konkurrenceevne at sikre sine IP-rettigheder. Her kan Plougmann Vingtoft bidrage med stor værdi ved at rådgive, vejlede og navigere virksomhederne i det globale IPR-system, så de kan træffe de rigtige beslutninger og beskytte deres forretning bedst muligt.

Igennem mere end et årti har en række førende, udenlandske fagmagasiner inden for IPR og immaterialret anerkendt Plougmann Vingtoft som én af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for immaterialret. Dette bekræfter vores høje grad af ekspertise og troværdighed i branchen.

Plougmann Vingtoft beskæftiger ca. 80 dedikerede medarbejdere, som tager sig af vores brede kundekreds i ind- og udland lige fra innovative opstartsfirmaer til multinationale virksomheder inden for alle industrier.

Vi skræddersyr naturligvis vores løsninger til den enkelte kundes behov og budget og arbejder altid efter en “best man for the job”-tilgang i vores opgaver.

Vores fem kontorer i København (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid understøtter vores europæiske position og giver os mulighed for at servicere kunder i hele verden.

Kontakt os

Tag kontakt til os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.