Social ansvarlighed

Headerbillede: Pixabay.com

I Plougmann Vingtoft arbejder vi på at implementere miljømæssigt og socialt ansvarlige forretningsmetoder i vores daglige kontakt med kunder, medarbejdere og omverdenen. Vi mener at vi som virksomhed skal leve op til vores sociale ansvar og positivt bidrage til samfundets velbefindende.

Som et led i vores sociale ansvar har Plougmann Vingtoft tilsluttet sig UN Global Compact initiativet.

Global Compact

I 2008 tilsluttede Plougmann Vingtoft sig GLOBAL COMPACTs principper da vi ønsker at bidrage til løsningen af nogle af de miljømæssige og sociale udfordringer som verden står overfor.

GLOBAL COMPACT er et FN-initiativ indledt i 1999 med det ønske at fremme virksomheders samfundsmæssige ansvar. Initiativet er bygget op omkring 10 principper inden for fire hovedområder: menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og korruptionsbekæmpelse.

Med tilslutningen har Plougmann Vingtoft forpligtet sig til at implementere principperne i virksomhedens daglige drift og udvikling.

Læs og download vores CSR-rapport “UN Global Compact Sustainability report 2019

 

GLOBAL COMPACT er verdens største frivillige netværk og tæller i dag mere end 5600 medlemmer. Vil du vide mere om initiativet, kan du besøge GLOBAL COMPACTs hjemmeside.

Global-Compact-logo

 

Tilbage til toppen