Social ansvarlighed

I Plougmann Vingtoft arbejder vi på at implementere miljømæssigt og socialt ansvarlige forretningsmetoder i vores daglige arbejde og kontakt med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi er overbeviste om, at vores arbejde kan gøre en forskel for denne planet, fordi vi hver dag hjælper vores kunder med at skubbe til innovationen og give nye idéer luft under vingerne.

Siden 2008 har Plougmann Vingtoft været tilsluttet FN-initiativet, Global Compact.

Global Compact

GLOBAL COMPACT er et FN-initiativ indledt i 1999 med ønske om at fremme virksomheders samfundsmæssige ansvar. Initiativet er bygget op omkring 10 principper inden for fire hovedområder: menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og korruptionsbekæmpelse.

Med tilslutningen har Plougmann Vingtoft forpligtet sig til at implementere principperne i virksomhedens daglige drift og udvikling.

Global-Compact-logo

GLOBAL COMPACT er verdens største frivillige netværk og tæller i dag mere end 15.000 medlemmer. Vil du vide mere om initiativet, kan du besøge GLOBAL COMPACTs hjemmeside.

Læs også om vores årlige donation af ekspertrådgivning, der går under navnet IP Matters. Donationen gives hvert år til et dansk startup, der kan gøre en fordel for et eller flere af FN’s verdensmål.