Social ansvarlighed

I Plougmann Vingtoft arbejder vi på at implementere miljømæssigt og socialt ansvarlige forretningsmetoder i vores daglige arbejde og kontakt med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi er overbeviste om, at vores arbejde kan gøre en forskel for denne planet, fordi vi hver dag hjælper vores kunder med at skubbe til innovationen og give nye idéer luft under vingerne.

FN’s 17 bæredygtige udviklingsmål

Som en del af vores forpligtelse til socialt ansvar støtter Plougmann Vingtoft FN’s 17 Bæredygtige Udviklingsmål (SDG’er). Disse mål adresserer kritiske globale udfordringer, og vi tilpasser vores daglige forretningsaktiviteter og udviklingsindsats til dem. Her er to eksempler på, hvordan vi bidrager til FN’s SDG’er:

  • DI’s Diversitetsløfte
    I 2021 underskrev vi Dansk Industris Diversitetsløfte. Dette initiativ omfatter 16 principper, som har til formål at styrke kønsfordelingen i virksomhed og ledelse og fremme diversitet og inklusion inden 2030. Læs mere om de 16 principper her.
  • IP Matters
    Gennem vores årlige donationsprogram, IP Matters, støtter vi bæredygtige opstartsvirksomheder. Hvert år udvælger vi en eller flere start-ups, hvis løsninger direkte påvirker ét eller flere af FN’s SDG’er. Vi yder ekspertkonsultation for at hjælpe dem med at lykkes. Læs mere om IP Matters her.

Ønsker du flere eksempler på Plougmann Vingtofts bidrag til bæredygtig global udvikling? Du kan downloade og læse vores CSR- og bæredygtighedsrapport fra 2023 her: