Kunder

Vores kundeportefølje tæller alt fra små iværksættere til store, internationale selskaber. Hos Plougmann Vingtoft har vi en holistisk tilgang til IPR-rådgivning. Det betyder, at vi gør meget ud af at lære dig og din virksomhed godt at kende, så vi kan nå til en dybere forståelse af både din forretning og din IPR-situation. På den måde kan vi skræddersy en løsning til netop dine behov og budget, som peger langt ud i fremtiden.

Hos Plougmann Vingtoft gør vi meget ud af at lære den enkelte kunde at kende.

 

Vores store team af eksperter sidder klar til at rådgive dig om IPR-spørgsmål, uanset størrelsen på din virksomhed og hvilken industri, du arbejder inden for. Alle vores eksperter har stor faglig indsigt og interesse i de videnskabelige områder, hvilket skinner igennem i vores engagement og dedikation til at beskytte din opfindelse.

Vores rådgivere har alle som minimum en bachelorgrad, de fleste dog en MSc eller en PhD indenfor deres tekniske område. Derfra har vi bygget ovenpå med diverse juridiske kurser. Nogle af os er således ”Certified Danish Patent Agents (CDPA)” uddannet fra DIFI (Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse). En del af os er også uddannet fra CEIPI (Center for International Intellectual Property Studies) og har bestået European Qualification Exam (EQE). Derved har vi gjort os fortjent til titlen European Patent Attorney, hvilket giver os adgang til at repræsentere kunder overfor den europæiske patentmyndighed (EPO).

Vi sætter en ære i at udfordre vores kunders idéer og løsninger med kreativ sparring for at sikre, at du får den støtte og rådgivning, som vil gøre dig konkurrencedygtig.

Klik på de lyseblå knapper nedenfor og læs mere om, hvordan vi hjælper vores forskellige kunder.

startups

Iværksættere

At arbejde med passionerede iværksættere og deres innovative teknologi får det bedste frem i vores eksperter.

Små og mellemstore virksomheder

For mange SMV’er kan det give uforudsete konkurrencefordele at gennemgå virksomhedens IPR-strategi på ny.

large-enterprise

Store virksomheder

Over tid får store virksomheder ofte samlet en omfattende og kompleks patent- og varemærkeportefølje for at beskytte deres rettigheder og kommercielle interesser.

Universiteter

Vi hjælper vores danske og internationale universitetskunder med alle aspekter af immaterielle rettigheder.