Kunder

Vi tilbyder IPR-rådgivning til mange typer af kunder. Vores kundeportefølje tæller alt fra små iværksættere til store, internationale selskaber.

Hos Plougmann Vingtoft har vi en holistisk tilgang til IPR-rådgivning. Det betyder, at vi gør meget ud af at lære dig og din virksomhed godt at kende, for at nå til en dybere forståelse af både din forretning og dine muligheder for at anvende din IPR strategisk.

Skræddersyet IPR-rådgivning

Målet med vores IPR-rådgivning er at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige. Derfor sætter vi en ære i at udfordre vores kunders idéer og løsninger, bidrage med sparring og give input til, hvordan de får mest ud af IPR-systemet.

Hos Plougmann Vingtoft gør vi meget ud af at lære den enkelte kunde at kende.

Vores dygtige eksperter repræsenterer en bred vifte af fagligheder og erfaring med at beskytte idéer og opfindelser inden for flere forskellige industrier. Uanset størrelsen på din virksomhed og hvilken industri, du arbejder inden for, kan Plougmann Vingtoft sammensætte et kompetent team af IPR-rådgivere, der er i stand til at hjælpe dig godt videre.

Størstedelen af vores IPR-rådgivere har en MSc eller en PhD indenfor deres tekniske område. Derfra har de bygget ovenpå med diverse juridiske kurser. Nogle er således ”Certified Danish Patent Agents (CDPA)” uddannet fra DIFI (Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse). Andre er desuden uddannet fra CEIPI (Center for International Intellectual Property Studies) og har bestået European Qualification Exam (EQE). Derved har de opnået titlen European Patent Attorney eller European Trademark & Design Attorney, som giver adgang til at repræsentere kunder overfor den europæiske patentmyndighed: EPO.

Vores IPR-rådgivning er skræddersyet til den enkelte kunde og tilpasset kundens konkrete behov og budget.

Læs mere om, hvordan vi hjælper vores forskellige kunder: