Store virksomheder

Headerbillede: Pixabay.com

Over tid får store virksomheder ofte samlet en omfattende og kompleks patent- og varemærkeportefølje for at beskytte deres rettigheder og kommercielle interesser. Med så store IPR-porteføljer er det ofte en udfordring at skabe en samlet, strømlinet IPR-strategi og holde det vigtige overblik.

Vi tilbyder administration af patentporteføljer, hvor vores eksperter håndterer kundens patentfrister og udvider porteføljen ved at udforme og indlevere nye patentansøgninger. Vores ydelser kan skræddersys til hver enkelt kunde og omfatter f.eks. freedom to operate-analyser (FTO), kortlægning af patenter, IPR-administration, konkurrentovervågning og indsigelser, krænkelser og retssager.

I tilgift til vores egne eksperter samarbejder vi med pålidelige, lokale firmaer i hele verden for at sikre, at vores kunders forretning er i sikre hænder uanset det foretrukne marked.


Ud over patentrådgivning tilbyder vi administration af varemærkeporteføljer. Vores dygtige varemærketeam har mange års erfaring med at repræsentere kunder fra hele verden inden for varemærker, designbeskyttelse, ophavsret og domænenavne.

Vores varemærketeam hjælper kunderne med deres varemærkerejse fra indledende undersøgelser og ansøgninger på internationale markeder til registrering og krænkelsessager. Vores varemærkeeksperter håndterer ansøgninger i både Danmark, Norge, EU (CTM) og internationalt gennem Madridprotokollen (WIPO).

Derudover tilbyder vi rådgivning inden for kommercialisering, teknologioverdragelse, markedsanalyser og teknologisk drevet forretningsudvikling. Det gør, at vi har omfattende erfaring med at hjælpe vores kunder med at markedsføre nye teknologier.


Læs kundehistorierne om, hvordan vi hjælper store virksomheder

 

ULSTEIN: En IPR-strategi i tre trin

0031-Bourbon-Orca_350x350

 

Ulstein Groups X-BOW® er et prisvindende skibsdesign, der gør det nemmere for skibe at sejle gennem bølgefyldt hav. Plougmann Vingtoft hjalp med at beskytte opfindelsen med en tretrins-IPR-strategi og sikrede dermed Ulstein afgørende konkurrencefordele.

Ulstein har indtil videre solgt 100 eksemplarer af deres bølgebrydende og miljøvenlige X-BOW® skrog.

Læs mere om Ulstein Group

 

KAMSTRUP: Patenter skabte vækst for innovativ nichevirksomhed

Plougmann Vingtoft har været med fra begyndelsen af Kamstrups væksteventyr, og med hjælp fra vores patentrådgivere er patentporteføljen vokset støt i takt med virksomhedens succes.

Vi har blandt andet hjulpet Kamstrup med indledende undersøgelser i patentregisteret, for der er jo ingen grund til at bruge penge på en ansøgning, hvis et lignende patent allerede er udtaget af en konkurrent…

Læs mere om Kamstrup

 

NOVOZYMES: En global produkt- og varemærkeportefølje

Virksomheder med global tilstedeværelse har ofte mange og varierede produkter, der tilpasses lokale markeder. Biotekvirksomheden Novozymes A/S oplever dette på nært hold, da virksomhedens brug af enzymer til vaskepulver veksler fra kontinent til kontinent. Plougmann Vingtoft sørger for firmaets varemærkeportefølje, hvor produkternes alsidighed virkelig viser sig.

Læs mere om Novozymes