Store virksomheder

Over tid får store virksomheder ofte samlet en omfattende og kompleks patent- og varemærkeportefølje for at beskytte deres rettigheder og kommercielle interesser. Med meget store IPR-porteføljer er det ofte en udfordring at skabe en samlet, strømlinet IPR-strategi, der er helt opdateret i forhold til, hvad der sker i markedet.

Det vigtigt, at IPR-strategien tænkes på ledelsesniveau, hvor de rigtige beslutninger kan træffes. Det er dyrt at holde et patent i live, og hvis det ikke strategisk passer ind i forretningsplanen, skal ledelsen handle.

Vores rådgivere kan assistere din virksomhed med at udarbejde en sammenhængende strategi for jeres IP-rettigheder — lige fra de indledende strategiske og forretningsmæssige overvejelser før større udviklingsprojekter iværksættes til den egentlige implementering og eksekvering.

Ud over strategisk IPR-rådgivning tilbyder vi administration af patentporteføljer, hvor vores eksperter håndterer patentfrister og udvider porteføljen ved at udforme og indlevere nye patentansøgninger. Vores ydelser kan skræddersys til hver enkelt kunde og omfatter f.eks. freedom to operate-analyser (FTO), kortlægning af patenter, IPR-administration, konkurrentovervågning og indsigelser, krænkelser og retssager.

I tilgift til vores egne eksperter samarbejder vi med pålidelige, lokale firmaer i hele verden for at sikre, at vores kunders forretning er i sikre hænder uanset det foretrukne marked.

Vi tilbyder også administration af varemærkeporteføljer, og vores internationalt anerkendte varemærketeam har mange års erfaring med at repræsentere kunder fra hele verden inden for varemærker, designbeskyttelse, ophavsret og domænenavne.

Vores varemærketeam hjælper kunderne med deres varemærkerejse fra indledende undersøgelser og ansøgninger på internationale markeder til registrering og krænkelsessager. Vores varemærkeeksperter håndterer ansøgninger i både Danmark, Norge, EU (CTM) og internationalt gennem Madridprotokollen (WIPO).

Derudover tilbyder vi rådgivning inden for kommercialisering, teknologioverdragelse, markedsanalyser og teknologisk drevet forretningsudvikling. Det gør, at vi har omfattende erfaring med at hjælpe vores kunder med at markedsføre nye teknologier.

Læs om, hvordan vi har hjulpet andre store virksomheder: