Små og mellemstore virksomheder

For mange små og mellemstore virksomheder kan det give store konkurrencefordele at gennemgå virksomhedens IPR-strategi på ny. Mange af vores kunder i dette segment har ingen eller kun få medarbejdere ansat med ansvar for IPR og er derfor nødt til at outsource deres IPR-opgaver.

Det kræver tillid at lade andre varetage ens virksomheds mest værdifulde ressource. Vi er en pålidelig rådgiver og sparringspartner inden for alle områder af IPR og varetager opgaver såsom udformning og indlevering af ansøgninger, freedom to operate-analyser (FTO), IPR-administration, licensering, indsigelser, krænkelser og retssager for vores kunder i hele verden.

Særdeles kompetente til at omsætte vores idéer til et patent. Der kommer altid informationer om frister i god tid og altid godt samarbejde.


—  

Vi er klar til at tage det fulde ansvar for vores kunders patent- eller varemærkeporteføljer eller ganske enkelt aflaste kunderne i flaskehalssituationer, når arbejdsbyrden i perioder bliver for stor. Ingen opgave er for lille eller for overvældende for os.

I sidste ende hjælper vi vores kunder med at generere resultater, der kan ses på bundlinjen, ved at definere klare IPR-mål i en kreativ, fleksibel og professionel proces.

Læs om, hvordan vi skaber ny viden og værdi for små og mellemstore virksomheder: