Privatlivspolitik

 Senest opdateret: 03-09-2018

Hos Plougmann Vingtoft (herefter PV) prioriterer vi beskyttelse af dine personlige oplysninger højt, derfor behandler vi altid dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt, og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. I denne privatlivspolitik kan du læse mere om hvordan vi håndterer de oplysninger vi kommer i besiddelse af, når du anvender vores hjemmeside eller i øvrigt benytter dig af vores services.

Dataansvarlig for dine oplysninger er:

PV er dataansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger:

Plougmann Vingtoft
Strandvejen 70
2900 Hellerup
CVR-nr.: 18 60 97 03

E: pv@pv.eu
T: +45 33 63 93 00

Indsamling og anvendelse af personlige oplysninger

Generelt:
I forbindelse med vores arbejde kan det være nødvendigt at behandle følgende personlige oplysninger:

Opgaver/ydelser fra PV:
Som kunde os PV eller potentiel kunde vil vi som udgangspunkt behandle dine personlige oplysninger for at kunne udføre den aftale opgave. Dette kan være oplysninger som navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, CPR-nr., eller kontonummer

Selskabsoplysninger er som udgangspunkt ikke omfattet af databeskyttelsesforordningen, men under visse omstændigheder vil vi også behandle personlige oplysninger vedr. dine professionelle oplysninger

Jobansøgninger:
I forbindelser med jobansøgninger modtager PV de personoplysninger, som ansøger frivilligt angiver, herunder eksempelvis CPR-nummer og adresse. Disse data behandles udelukkende af HR og opbevares utilgængeligt for andre.

Web:
Som bruger af vores website kan du frivilligt vælge at videregive personlige oplysninger til PV.
Ved tilmelding til vores elektroniske nyhedsbreve samt vores arrangementer er det nødvendigt at indsamle personlige oplysninger som navn og mailadresse.

Hvis vi behandler dine oplysninger på baggrund af frivilligt afgivne oplysninger, enten til at modtage nyhedsbreve, få fremsendt blogindlæg eller modtage informationer om vores arrangementer, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvis PV ønsker at behandle dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, kan dette som udgangspunkt kun ske hvis du har afgivet et udtrykkeligt samtykke hertil.

PV bruger ligeledes cookies på vores website. Læs mere her.

Videregivelse af information til tredjeparter

Underleverandører
PV kan overlade personoplysninger til underleverandører af software og administrationsydelser. I dette tilfælde har PV det fulde ansvar for at sikre, at disse underleverandører arbejder i overensstemmelse med GDPR samt denne privatlivspolitik.

Myndigheder og samarbejdspartnere
PV kan videregiver dine oplysninger til eksterne tredjeparter, hvis dette følger af en juridisk forpligtigelse eller i øvrigt som en del af den ydelse vi levere til dig. Dette kan eksempelvis være i form af offentlige myndigheder (f.eks. patent- og varemærkestyrelsen, told, politiet, og SKAT mv.), modparter i sager eller samarbejdspartnere og leverandører (f.eks. agenter i andre lande, it-leverandører udbydere af kundetilfredshedsundersøgelser)

Web:
Det er gennem vores website muligt at blive viderestillet til sider tilhørende tredjeparter. Data om din brug af vores website videregives til tredjeparter i det omgang, disse oplysninger er kendt, såfremt du klikker på links på vores website og viderestilles til andre sider.

Videregivelse af dine oplysninger på disse websites vil være underlagt tredjepartens privatlivspolitik og ikke denne politik. PV har således ikke kontrol over og er ikke ansvarlig for tredjeparters behandling af dine personlige oplysninger.

PV vil derfor opfordre dig til altid at læse det pågældende websites politik om beskyttelse af dine personlige oplysninger.

Opbevaring af data

Opbevaringsperiode
PV opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, det er nødvendigt for at imødekomme de formål, der er angivet i denne politik, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt ved lov.

Sikkerhed
Vi har etableret tekniske – og organisatoriske processer omkring behandlingen af dine data, der sikrer, at dine personlige oplysninger kun er tilgængelige for relevante medarbejdere.

Indsigt og rettelser

Du kan til enhver tid bede om at få indsigt i de personoplysninger vi behandler om dig. Derudover har du ret til at anmode PV om at der skal ske berigtigelse, sletning eller på anden måde begrænsning i vores behandling af dine personlige oplysninger. Dette skal ske ved henvendelse til privacy@pv.eu.

I henvendelsen til PV beder vi dig om at gøre det klart hvilke oplysninger henvendelsen drejer sig om. Derudover beder vi dig oplyse dit fulde navn og adresse, så vi hurtigst muligt kan identificere din henvendelse. PV vil forsøge at imødekomme din henvendelse hurtigst muligt. Er du uenig i den måde vi behandler dine oplysninger på, er du altid velkommen til at henvende dig på ovenstående mail. Derudover har du mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Ændringer i privatlivspolitikken

PV forbeholder sig retten til at ændre denne privatlivspolitik, som følge af lovændringer, forbedrede løsning eller andre opdateringen af hjemmesiden. Se venligst anmærkningen ”SENEST OPDATERET” øverst på denne side for at se hvornår denne politik sidst er blevet opdateret.

Alle ændringer i denne politik vil træde i kraft når den gøres tilgængelig på vores website.

Tilbage til toppen