Phone: +45 87 32 18 08
Email: chs@pv.eu

Charlotte Søsted

Head of IP Administration, QIPA, Partner

MA Business Language, English

I 2012 bestod Charlotte QIPA eksamen (Qualified Intellectual Property Administrator) og afsluttede dette med et kursus til medarbejdere, som er beskæftiget med formel sagsbehandling. QIPA uddannelsen udstyrer dig med en høj grad af tekniske og praktiske færdigheder indenfor IPR administration, hvilket sikrer dig den højeste grad af ekspertbistand indenfor administrative og formelle sager.

Hun varetager administrative opgaver i forbindelse med kunders porteføljer, herunder frister og korrespondance med agenter og myndigheder, håndtering af overflytninger, arkivering og formel behandling af patent ansøgninger og indsigelsessager. Derudover varetager hun IPR-administration for vores klienter gennem Plougmann Vingtofts IP Online-platform, hvilket tillader vores klienter at udlicitere en stor del af deres administrative opgaver indenfor IPR-området.

Charlottes kunder er meget varierede og består af store farma- og industrielle virksomheder, amerikanske samarbejdspartnere, danske universiteter herunder små, mellemstore og store virksomheder i Danmark