Phone: +45 87 32 18 08
Email: chs@pv.eu

Charlotte Søsted

Head of IP Administration, QIPA, Partner

MA Business Language, English

Siden 2018 har Charlotte ledet afdelingen for IP Administration, som har 18 koordinatorer, der er specialiseret i administration af patentporteføljer for både små og store  virksomheder. I 2021 blev hun udnævnt til partner hos Plougmann Vingtoft, hvilket gjorde hende til den første partner, som repræsenterede forretningsområdet for IP-administration.

Charlotte er en erfaren patentkoordinator og har arbejdet hos Plougmann Vingtoft siden 1999.

Hun har bestået QIPA eksamen (Qualified Intellectual Property Administrator) og afsluttede dette med et kursus til medarbejdere, som er beskæftiget med formel sagsbehandling. QIPA uddannelsen udstyrer dig med en høj grad af tekniske og praktiske færdigheder indenfor IPR administration, hvilket sikrer dig den højeste grad af ekspertbistand indenfor administrative og formelle sager

Charlotte arbejder med forskellige typer kunder, herunder små, mellemstore og store virksomheder. Hendes kundeportefølje tæller både medicinal- og industrivirksomheder, amerikanske samarbejdspartnere og danske universiteter.

Hun varetager administrative opgaver, herunder korrespondance med myndigheder og udenlandske samarbejdspartnere, håndtering af overførsler, arkivering og formel behandling af patentansøgninger og indsigelsessager.

Kontakt Charlotte, hvis du har brug for rådgivning om IP-administration eller vil vide mere om Plougmann Vingtofts mulighed for klienter at outsource administrative IPR-opgaver til professionelle rådgivere.