Iværksætterens guide til patenter

Headerfoto: Rawpixel.com

Vil du gerne blive klogere på, hvad et patent er, hvilke krav, der stilles til en opfindelse for, at den kan patenteres, og hvorfor det er vigtigt, at du beskytter dine idéer? Hvis svaret er ja, så er du landet det rigtige sted.

Hvis man ikke er vant til at beskæftige sig med patenter, kan ansøgningsprocessen være en kompliceret affære, og ved første øjekast virker det måske som noget af en opgave at skulle ud på.

Derfor har vi lavet denne guide til patenter, der hjælper dig på vej og gør dig klogere på, hvordan du kan beskytte din idé. Du kan downloade guiden nederst på siden.

Har du spørgsmål til patenter, patentlovgivning og strategi, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.


Hent vores guide til patenter her

guide til patenter


Dansk startup med en bæredygtig idé?

Hos Plougmann Vingtoft ønsker vi at bidrage til den globale bæredygtige udvikling. Det gør vi bedst ved at hjælpe innovative løsninger fremad og sørge for, at det bæredygtige initiativ også kan udvikle sig til en god forretning. Derfor donerer vi hvert år ekspertrådgivning om IPR til en værdi af DKK 50.000 gennem vores IP Matters initiativ.

Med hjælp fra Danish Business Angels (DanBAN) finder vi frem til den virksomhed, som har visionerne på plads, og som kan drage størst nytte af vores viden om IPR og kommercialisering af nye opfindelser, teknologier og idéer.

Læs mere og ansøg her.