Indsigelser og retssager

Brug for kompromisløs rådgivning inden for indsigelser og retssager om IP-krænkelser? Specialiseret teknisk viden kombineret med vores store erfaring med at føre og vinde sager ved den Europæiske Patentmyndighed (EPO) gør Plougmann Vingtoft til det oplagte valg, når det drejer sig om håndtering af sager om vigtige, kommercielle patenter.

Plougmann Vingtoft er blandt de førende patentrådgivere i Skandinavien, når det kommer til krænkelses- og indsigelsessager (Oppositions and Litigations). Vi repræsenterer små, mellemstore og multinationale virksomheder over for den Europæiske Patentmyndighed og vores nationale domstole, herunder markedsledere som Bayer, Arla og Nestlé.

Vores erfaring med indsigelser og retssager dækker både områder inden for Life Science, Kemi og et væld af tekniske industrier.

Kompromisløs hjælp til indsigelser og retssager

Vores rådgiveres juridiske erfaring og tekniske indsigt sikrer, at de er i stand til at holde overblikket over sagens informationer, udpege de vigtigste aspekter og herigennem hurtigt og effektivt forberede og levere en målrettet strategi for forløbet.

Ønsker du at diskutere en specifik sag eller blot høre mere om den måde, vi tilgår IP-krænkelser, indsigelser og retssager? Så ræk ud til en af vores eksperter i indsigelses- og krænkelsessager nedenfor.

 

Plougmann Vingtoft huser 5 eksperter, der er kvalificeret til at repræsentere kunder i indsigelses- og krænkelsessager: