Patenter

Patenter er afgørende for virksomheder, der baserer deres forretning på særlige produkter eller teknologier. Patenter sikrer virksomhedens egne investeringer i forskning og udvikling, og er ofte også forudsætningen for investorers interesse.

Patenter er med til at beskytte en virksomheds opfindelser, nyudviklinger og idéer mod kopiering.

Patenter er desuden noget af det første, investorerne ser på, når de skal tage beslutninger om at sætte kapital i spil til udvikling og markedsføring af et produkt.

Har I styr på jeres patenter?

De fleste virksomheder forstår vigtigheden af en gennemtænkt salgs- og markedsføringsstrategi, en velovervejet distributionsplan osv. Hovedfokus er at få et produkt ud på markedet – og gerne hurtigt.

Det betyder desværre, at beskyttelse af de immaterielle rettigheder i form af patenter, varemærker og designbeskyttelse (IPR) bliver tænkt ind alt for sent i forløbet.

Uanset om man er en stor eller en lille virksomhed, er det dog ekstremt vigtigt at få styr på patentstrategien helt fra starten af udviklingen af en idé.

Hos Plougmann Vingtoft rådgiver vi både multinationale virksomheder, SMVer, iværksættere og start-up virksomheder om patenter og hjælper dem med, at få deres virksomhed til at stå stærkt i markedet.

Lær vores eksperter at kende her, eller klik ind og læs historier om nogle af de kunder, vi har hjulpet gennem tiden.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser? Så kontakt os via nedenstående formular. Vi behandler naturligvis din henvendelse og oplysninger fortroligt.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.