Få hjælp til at søge patent

Har du fået en god idé til et nyskabende produkt, som resten af verden skal have glæde af? Så er det en god idé at søge råd hos en patentrådgiver, der både kender dit fagområde og dertilhørende IP-lovgivning.

Invester i rådgivning, når du skal søge patent på din idé

Når du skal søge patent, træder du ind i et system med patenttekniske specifikationer, patentkrav og tidsfrister. Investerer du i rådgivning og hjælp til udarbejdelse af din patentansøgninger, får du frigivet tid og energi til at fokusere på produktudvikling.

Vores patentrådgivere kan hjælpe med at undersøge markedspotentialet i din idé, finde ud af hvordan du bedst beskytter den og etablere en klog, langsigtet IP-strategi for din virksomhed.

Vi hjælper vores kunder gennem hele patenteringsprocessen fra indledende markedsanalyser, udarbejdelse af patentansøgninger til håndtering af IP-administration – og jo før du begynder at overveje din tilgang til IP-rettigheder (patenter, varemærker og designbeskyttelse), jo bedre er du stillet.

Tænk patentrådgivning ind fra begyndelsen

Inden du går i gang med udviklingen af dit produkt, skal du finde ud af, om du kan komme til at krænke andres allerede eksisterende rettigheder.

Når du har fået afklaret dit råderum, skal du finde ud af, hvordan du vil beskytte dit produkt og navn. Uden denne beskyttelse risikerer du nemlig, at andre kopierer dit produkt, eller kommer før dig med registreringen af en tilsvarende opfindelse.

Med hjælp fra vores rådgivere kan du få overblik over markedet og blive klar over, om der er noget, der forhindrer dig i at udnytte din idé kommercielt.

Herunder er et par eksempler på vores ydelser:

  • Nyhedsundersøgelser
  • Udarbejdelse og indlevering af patentansøgninger
  • Strategisk analyse af idéens forretningspotentiale
  • IP-administration
  • Juridisk repræsentation i IP-konflikter (krænkelses- og/eller indsigelsessager)

 

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.