Portrait of consultant Anette Hegner
Mobile: +45 53 54 30 10
Email: ahe@pv.eu

Anette Hegner arbejder med IPR inden for følgende industrier:

Anette Hegner

European Patent Attorney

MSc Chemical Engineering

Anette Hegner er en erfaren European Patent Attorney, der har særligt fokus på de strategiske og forretningsrelaterede aspekter af IPR, herunder licens- og samarbejdsaftaler samt etablering og implementering af operationelle IPR-strategier.

Anette Hegner er teknisk generalist, og hun arbejder bl.a. inden for bioteknologi, organisk-, inorganisk- og teknisk kemi, mekanik og fysik.

Hun hjælper kunder med at opbygge værdiskabende patentplatforme, udføre due diligence analyser og ikke mindst forhandle sager. Desuden har hun udpræget erfaring med at udarbejde og retsforfølge patenter samt at evaluere validitet/krænkelser.

Anette har en imponerende historik i forbindelse med at håndtere indsigelses- og appelsager ved den Europæiske patentmyndighed (EPO), og hun er tilmed involveret i udviklingen af europæisk patentlovgivning og praksis.

Hun har arbejdet med IPR siden 1987 og har både været i industrien og i privat praksis. Før hun blev en del af Plougmann Vingtoft i forbindelse med en sammenlægning, drev hun sin egen IPR-konsulentvirksomhed.

Anettes professionelle medlemsskaber og titler:

  • Vice President of the EPPC (European Patent Practice Committee) under the EPI
  • Chair of the EPPC Guidelines Group
  • Member of the Standing Advisory Committee before the EPO