Bioteknologi

Virksomheder, der arbejder med bioteknologi, er afhængige af immaterielle rettigheder (Intellectual Property Rights), hvis de vil sikre markedsandele og rum til forskning og udvikling. Nogle virksomheder bygger forretning på rettigheder, der udspringer af virksomhedens egen forskning, mens andre indkøber eller indlicenserer rettigheder, som er udviklet andre stedet.

Uanset omfang og strategi er det tydeligt, at man inden for Life Science industrien – og især bioteknologi – drager store fordele af at have styr på sine IP-rettigheder, før man går på markedet og deler sine indsigter.

”Udviklingen af et life science-produkt er investeringstung og tidskrævende. Det skaber en særlig kapitalmæssig risiko for iværksættere, hvis de ikke har tilstrækkelige rettigheder på plads fra starten af. Den eneste måde, du kan sikre kapitaliseringen af et produkt, er ved at få det beskyttet”, siger Christian L. Christiansen, patentrådgiver inden for bioteknologi & pharma samt partner hos Plougmann Vingtoft.

Læs også: Strong Ip Strategy Ensures Investor Capital for Danish Biotech Firm

Der er særlige krav til IP-beskyttelse af bioteknologi, hvilket også fordrer, at man til enhver tid er opdateret på den særlige europæiske retspraksis på området. Gennem et samarbejde med Plougmann Vingtoft har du adgang til opdateret viden og eksperter med årelang erfaring i at rådgive den europæiske biotekindustri.

Vores rådgivere kan hjælpe med at bygge en IPR strategi, der giver konkurrencemæssige fordele i et marked præget af stor konkurrence.

Vi tilbyder rådgivning inden for patenter, varemærker, designbeskyttelser og sørger for at sammensætte et team af rådgivere, der kan hjælpe dig og din virksomhed godt på vej.

Forud for substantiel IPR rådgivning, starter vi altid med et uforpligtende introduktionsmøde. Er du klar til sådan et? Så kontakt én af vores eksperter nedenfor, med dine indledende spørgsmål om rettigheder til bioteknologiske opfindelser.

Du kan også udfylde denne kontaktformular med en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en opfølgning fra den rådgiver, der har størst indsigt i din virksomheds specifikke fagområde.

 

Eksperter