Phone: +45 87 32 18 49
Mobile: +45 51 22 59 86
Email: jal@pv.eu

Jakob Schwalbe Lohmann arbejder med IPR inden for følgende industrier:

Jakob Schwalbe Lohmann

European Patent Attorney

MSc Molecular Biology, PhD Medicine

Jakob har teknisk erfaring inden for molekylærbiologi, bioteknologi, medicin, landbrugs- og fødevareteknologi samt proteinteknologi. Han arbejder dagligt med internationale selskaber, små- og mellemstore virksomheder, universiteter og hospitaler.

Jakob står som medopfinder på flere patentansøgninger og patenter. Han har desuden udpræget erfaring med patenterbarhedsanalyser og –vurderinger, freedom-to-operate (FTO) analyser, patentovervågning og due diligence analyser. Desuden har han erfaring med udarbejdelse og international administration af patentansøgninger.

Han har tidligere arbejdet på forskningsprojekter vedrørende ”single-molecule-detection tools” ved Institut for sundhedsvidenskab på Aarhus Universitet og har arbejdet specifikt med DNA, RNA og protein teknologi.

Jakob har fuldført CEIPI’s kursus vedr. patentretssager i Europa på universitetet i Strasbourg, hvilket betyder, at han automatisk vil være certificeret til at føre sager ved den fælles europæiske patentdomstol, når den træder i kraft.

Desuden er Jakob certificeret som Qualified Patent Information Professional (QPIP).

Hos Plougmann Vingtoft har Jakob desuden undersøgt effektiviteten af såkaldte third-party observations hos EPO (European Patent Office) og DKPTO (Patent og Varemærkestyrelsen). Det kan du læse mere om her.
 

IP Star Rosette

 
 
 

Læs mere om Jakob Schwalbe Lohmanns arbejde her: