Phone: +45 87 32 18 49
Mobile: +45 51 22 59 86
Email: jal@pv.eu

Jakob Schwalbe Lohmann arbejder med IPR inden for følgende industrier:

Jakob Schwalbe Lohmann

European Patent Attorney, UPC Representative / European Patent Litigator

MSc Molecular Biology, PhD Medicine

Jakob har teknisk erfaring inden for molekylærbiologi, bioteknologi, medicin, landbrugs- og fødevareteknologi samt proteinteknologi. Han arbejder dagligt med internationale selskaber, små- og mellemstore virksomheder, universiteter og hospitaler.

Jakob står som medopfinder på flere patentansøgninger og patenter. Han har desuden udpræget erfaring med patenterbarhedsanalyser og –vurderinger, freedom-to-operate (FTO) analyser, patentovervågning og due diligence analyser. Desuden har han erfaring med udarbejdelse og international administration af patentansøgninger.

Han har tidligere arbejdet på forskningsprojekter vedrørende ”single-molecule-detection tools” ved Institut for sundhedsvidenskab på Aarhus Universitet og har arbejdet specifikt med DNA, RNA og protein teknologi.

Jakob har fuldført CEIPI’s kursus vedr. patentretssager i Europa på universitetet i Strasbourg. Han er certificeret til at føre sager ved den fælles europæiske patentdomstol.

Desuden er Jakob certificeret som Qualified Patent Information Professional (QPIP).

Hos Plougmann Vingtoft har Jakob desuden undersøgt effektiviteten af såkaldte third-party observations hos EPO (European Patent Office) og DKPTO (Patent og Varemærkestyrelsen).

IP Star Rosette

 

 

Læs mere om Jakob Schwalbe Lohmanns arbejde her: