Phone: +45 87 32 18 04
Mobile: +45 21 64 75 61
Email: psn@pv.eu

Peter Sørensen

European Patent Attorney, Partner

MSc Physics & Chemistry

Peter har teknisk ekspertise inden for mekanik, elektronik, fysik, optik og uorganisk kemi. Han arbejder også med nanoteknologi, medikoteknologi og computer-implementerede opfindelser. Mere specifikt har Peter erfaring med vindmøller, mikroskopi, optisk lagring, medicinske billedteknikker (kateter, ultralyd, MR, CT etc.), beslutningssystemer (DSS), kirurgiske instrumenter/implantater, mikro/nanolitografi, biobrændstoffer m.m.

Peter har stor erfaring med identificering, generering og procedering af patent rettigheder. Han har specialviden inden for udstedte patenter: patentkrænkelser, freedom-to-operate (FTO) analyser, indsigelser, re-eksamination og ankesager. Derudover er Peter erfaren i mundtlige procederinger ved EPO og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Peter deltager i den interne undervisning af associates hos Plougmann Vingtoft og giver jævnligt præsentationer om patentlovgivning.

Han har fuldført CEIPI’s kursus vedr. patentretssager i Europa på universitetet i Strasbourg. Det betyder, at han automatisk vil være certificeret til at føre sager ved den fælles europæiske patentdomstol, når den træder i kraft.

Udover dansk og engelsk taler Peter noget tysk og lettisk. Han har arbejdet hos Plougmann Vingtoft siden 2002 og er teamleder.

IP Star Rosette    Who's Who Legal

 
 

Læs mere om Peter Sørensens arbejde her: