Phone: +45 87 32 18 04
Mobile: +45 21 64 75 61
Email: psn@pv.eu

Peter Sørensen

European Patent Attorney, Partner

MSc Physics & Chemistry

Peter har teknisk ekspertise inden for mekanik, elektronik, fysik, optik og uorganisk kemi. Han arbejder også med nanoteknologi, medikoteknologi og computer-implementerede opfindelser. Mere specifikt har Peter erfaring med vindmøller, mikroskopi, optisk lagring, medicinske billedteknikker (kateter, ultralyd, MR, CT etc.), beslutningssystemer (DSS), kirurgiske instrumenter/implantater, mikro/nanolitografi, biobrændstoffer m.m.

Peter har stor erfaring med identificering, generering og procedering af patent rettigheder. Han har specialviden inden for udstedte patenter: patentkrænkelser, freedom-to-operate (FTO) analyser, indsigelser, re-eksamination og ankesager. Derudover er Peter erfaren i mundtlige procederinger ved EPO og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Peter deltager i den interne undervisning af associates hos Plougmann Vingtoft og giver jævnligt præsentationer om patentlovgivning.

Han har fuldført CEIPI’s kursus vedr. patentretssager i Europa på universitetet i Strasbourg. Det betyder, at han automatisk vil være certificeret til at føre sager ved den fælles europæiske patentdomstol, når den træder i kraft.

Udover dansk og engelsk taler Peter noget tysk og lettisk. Han har arbejdet hos Plougmann Vingtoft siden 2002 og er teamleder.
  

IAM-2018       IP Star Rosette    Who's Who Legal

  

Læs mere om Peter Sørensens arbejde her: