Power-to-X

Power-to-X er den populære betegnelse for teknologier, der – primært elektrokemisk – transformerer energi fra vedvarende energikilder til kemiske produkter.

Power-to-X teknologier (eller PtX, P2X) transformerer vedvarende energi til materialer som eksempelvis hydrogen og carbonmonoxid, og teknologierne kan potentielt blive gamechangers i den grønne omstilling, hvor man sigter efter mere bæredygtig energilagring.

Power-to-X teknologi viser vejen for at kunne erstatte fossile brændstoffer med produkter, der er frembragt af overskydende energi fra sol, vand og vind.

Læs mere om de internationale aspekter og betydningen af et gennemsigtigt IPR system hos Frontier Economics.

Over de seneste 10 år er interessen for IP-rettigheder til Power-to-X teknologier blevet mere og mere vigtig for udviklerne – og det er der flere grunde til.

IP-rettigheder – og især patenter – har nemlig afgørende betydning i den teknologiske livscyklus fra forskning og udvikling til market entry. Desuden er det nødvendigt at have styr på sine IP-rettigheder, hvis virksomheder vil tiltrække investorer og modtage økonomisk støtte til deres forretningsudvikling.

Plougmann Vingtofts rådgivere har ekspertise og mange års erfaring inden for patentering af energiteknologiske nybrud, herunder cleantech, vindenergi og solenergi.

Er du en del af en virksomhed, der arbejder med Power-to-X? Så er du velkommen til at række ud til vores eksperter for råd om dit næste skridt.

Eksempler på vores services: 

  • Freedom-to-operate analyser (FTO)
  • Patenterbarhedsvurderinger
  • Udarbejdelse og indlevering af patentansøgninger, inkl. IP administration (nationalt og internationalt)
  • Strategisk rådgivning – lær at sætte dine IP-rettigheder i spil og vind markedsandele
  • Rådgivning i overgangen fra det tidlige udviklingsstadie til kommercialisering af din teknologi

 

Forud for substantiel rådgivning, starter vi altid med et uforpligtende introduktionsmøde. Er du klar til sådan et? Så send en mail til direkte til én af vores eksperter eller kontakt os på pv@pv.eu i dag.

 

Eksperter