Phone: +45 33 63 95 63
Mobile: +45 51 22 57 95
Email: mab@pv.eu

Matteo Biancardo arbejder med IPR inden for følgende industrier:

Matteo Biancardo

European Patent Attorney, Partner, UPC Representative / European Patent Litigator

MSc Inorganic Chemistry, PhD Materials Chemistry

Matteo har en Ph.d. i materialekemi og har desuden teknisk erfaring inden for bæredygtig energi, herunder særligt solenergi, elektrokromiske, fotokromiske og nanoelektroniske enheder.

Han arbejder dagligt med landscaping, freedom-to-operate (FTO) analyser, nyhedssøgninger samt udarbejdelse og behandling af patentansøgninger inden for feltet af uorganisk kemi og dets anvendelse.

Matteo er medopfinder på 3 patenterede opfindelser vedrørende fotovoltaiske celler og solceller, han har bidraget med kapitler til adskillige bøger, og han er medforfatter til utallige videnskabelige artikler omhandlende fotovoltaiske celler og solceller. Endvidere har han arbejdet som anmelder af flere videnskabelige journaler omkring udnyttelse af solenergi.

Matteo deltager i netværk og konferencer, der har fokus på udnyttelse af solenergi og har afholdt foredrag ved bl.a. World Renewable Energy Conference (WREC-X).

Han har gennemført CEIPI’s kursus vedr. patentretssager i Europa på universitetet i Strasbourg. Han er certificeret til at føre sager ved den fælles europæiske patentdomstol.
 

 

Læs mere om Matteo Biancardos arbejde her: