Få hjælp til varemærkeregistrering

Når du skal søge om varemærkeregistrering hos myndighederne for at få eneret til dit varemærke, er der en række spørgsmål, du skal tage stilling til – måske også spørgsmål, du ikke umiddelbart troede havde noget med varemærkeregistrering at gøre.

Derfor er det en rigtig god idé at få en erfaren varemærkerådgiver til at hjælpe dig, så du kan styre sikkert udenom faldgruberne i ansøgningsprocessen og få din varemærkeregistrering i hus.

Vi står klar til at rådgive dig

Sikring af dine rettigheder er en investering i din virksomheds fremtid. Vi kan rådgive dig og vise, hvordan du bruger dine midler mest fornuftigt og beskytter dit brand bedst muligt.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os for at få en snak med en af vores rådgivere.

  • Få en vurdering af din situation fra ekspert i varemærkeregistrering
  • Din henvendelse er helt uforpligtende og koster dig ikke noget
  • Hvis varemærkeregistrering er løsningen for dig, tilbyder vi dig desuden et gratis indledende møde om dit videre forløb
  • Vi behandler naturligvis din henvendelse og din sag fortroligt

Her på siden kan du også læse mere om vores rådgivning og om, hvorfor det er vigtigt, at du sikrer dig rettighederne til dit varemærke.

Erfaring på tværs af brancher

Vi bistår flere typer kunder på tværs af brancher med varemærkeregistrering. Vi rådgiver alt fra start-up virksomheder, der indtræder på nye markeder, til multinationale selskaber, der udvider deres produktsortiment med nye brands.

Vores erfaring har lært os, at jo tidligere man forholder sig til sit varemærke og får lagt en strategi for dets beskyttelse jo bedre. Har du først sat initiativer i gang omkring produktudvikling og branding, kan det være både dyrt og besværligt at vende om, hvis der er hindringer, som skal overkommes for at sikre rettighederne til dit brand.

Frederiksdal har opnået varemærkeregistrering på deres brand
Vi har hjulpet Frederiksdal Kirsebærvin med deres varemærkestrategi. Læs mere her.

Hvordan rådgiver vi dig om varemærkeregistrering?

Vores rådgivere fokuserer på, at du bruger dine midler fornuftigt og på en måde, der sikrer dig mest mulig værdi.

Vi hjælper dig med at afklare, hvilke rettigheder, der er de vigtigste for dig, og om det giver mening for dig at dele processen op i flere trin. Måske skal nogle rettigheder sikres her og nu, mens andre dele kan vente til et senere tidspunkt. Vi hjælper dig med at opsætte en strategi for hele forløbet.

Desuden kan vi hjælpe med at afklare en række ting, som har betydning for sikringen af dine rettigheder:

  • Koncept, navn, logo – Er det noget myndighederne vil godkende? Kan det beskyttes? Har andre prøvet med et lignende koncept, navn eller design?
  • Ejerskab – Hvem skal være indehaver? Hvem skal eje navnet?
  • Geografi – Hvor skal dit brand markedsføres? Hvor skal produktet fremstilles? Er der risiko for at andre vil kopiere det eller prøve at sikre sig rettighederne før dig?
  • Forretningsplan – Hvad skal registreres? Hvor? Hvornår?

Når vi har forstået dit produkt eller koncept, og vi kender dine ambitioner med det, går vi hurtigt i gang med at sikre de rettigheder, du har brug for. Vi undersøger, hvilke hindringer der evt. kunne ligge i vejen i forhold til både myndigheder og marked, og vi rådgiver dig om, hvordan du styrer udenom.

Desuden skriver vi varemærkeansøgningen på den rigtige måde og sikrer, at alle formaliteter er på plads, så myndighedernes sagsbehandling går så glat som muligt.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.