Varemærker

Stor eller lille virksomhed? Med Plougmann Vingtoft som sparringspartner får du et specialiseret team med nogle af de mest erfarne og kompetente varemærkerådgivere i branchen til at hjælpe dig med din varemærkeregistrering.

I et konkurrencepræget og globalt marked, hvor virksomheder kæmper om synlighed og markedsandele, er et stærkt og velkendt varemærke et særdeles værdifuldt aktiv – uanset om du driver en stor eller en lille virksomhed.

Plougmann Vingtofts eksperter assisterer dig i alle aspekter af varemærkeprocessen, lige fra undersøgelse og vurdering af ansøgningen, registrering af dit varemærke og udvikling af varemærkestrategi til løbende juridisk rådgivning efter registrering.

Vil du høre mere om, hvordan vi hjælper dig med varemærkeregistrering? Kontakt os og få en snak med en af vores rådgivere:

  • Få en vurdering af din situation fra ekspert i varemærker
  • Din henvendelse er helt uforpligtende og koster dig ikke noget
  • Hvis du vil tale videre, tilbyder vi et møde som også er gratis og uforpligtende for dig
  • Vi behandler naturligvis din henvendelse og din sag fortroligt

Læs også videre her på siden om hvordan vi hjælper dig med rådgivning og varemærkeregistrering.

Ja tak, jeg vil gerne bruge ti minutter på at tale med en rådgiver og høre, hvordan Plougmann Vingtoft kan hjælpe med at beskytte mit varemærke.
  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.

Varemærkebeskyttelse styrker dit brand

Hvis dit varemærke ikke er beskyttet mod kopiering, bliver det en svær udfordring at skabe en position i markedet. Med en registrering af virksomhedsnavn, logo, domænenavn, produktnavn mv. giver du dig selv bedre mulighed for at differentiere dig tydeligt fra dine konkurrenter, så du kan opbygge et stærkt brand.

Plougmann Vingtofts rådgivere arbejder med mange forskellige typer virksomheder, fra iværksættere til store, multinationale selskaber. Vores varemærketeam har dyb indsigt i de forskellige markeder og er nogle af de dygtigste eksperter på deres felt.

Læs et par cases med nogle af vores forskellige kunder her:

Konflikter og kommercialisering af IPR

Udover at yde strategisk rådgivning gennem hele varemærkeprocessen, tilbyder vores varemærketeam også juridisk rådgivning, hvis dine varemærkerettigheder bliver krænket af andre.

Vi yder også rådgivning om status på dine IP-rettigheder, hvis din virksomhed opkøber et nyt brand eller virksomhed, fusionerer eller beslutter at sælge en del af virksomheden fra med tilhørende varemærker.

Vores varemærketeam kan også bruges som sparringspartnere, hvis du har et ønske om at kommercialisere dit varemærke, eller du står overfor at skulle tilbyde en licens.

Ja tak, jeg vil gerne bruge ti minutter på at tale med en rådgiver og høre, hvordan Plougmann Vingtoft kan hjælpe med at beskytte mit varemærke.
  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.

 

Tilbage til siden “Services”