Varemærker

Har du beskyttet din virksomheds varemærker? Med Plougmann Vingtoft som sparringspartner får du adgang til et kompetent team med erfarne varemærkerådgivere, der er vant til at hjælpe store og små virksomheder med at få sikret deres rettigheder, så de står stærkt i markedet. 

I et konkurrencepræget og globalt marked, hvor virksomheder kæmper om synlighed og markedsandele, er et stærkt og velkendt varemærke et særdeles værdifuldt aktiv – uanset om du driver en stor eller en lille virksomhed.

Plougmann Vingtofts eksperter assisterer dig i alle aspekter af varemærkeprocessen, de kan eksempelvis hjælpe med:

  • Undersøgelse af din markedsposition
  • Vurdering af din varemærkeansøgning
  • Registrering af dit varemærke
  • Udvikling af din varemærkestrategi
  • Løbende juridisk rådgivning efter registrering

Varemærkebeskyttelse styrker dit brand

Hvis dit varemærke ikke er beskyttet mod kopiering, er det udfordrende at etablere eller bevare en position i markedet. Med en registrering af virksomhedsnavn, logo, domænenavn, produktnavn mv. giver du dig selv bedre mulighed for at differentiere dig tydeligt fra dine konkurrenter, og du får bedre vilkår for at opbygge et stærkt brand.

Desuden signalerer et registreret varemærke, at din virksomhed er en seriøs, professionel spiller på markedet. En varemærkeregistrering kan således hjælpe dig til at overbevise investorer om, at de skal gå med ind i dit projekt.

Læs også Patent- og Varemærkestyrelsens artikel: Immaterielle rettigheder kan være afgørende for investorer

Plougmann Vingtofts rådgivere arbejder med mange forskellige typer virksomheder, fra iværksættere til store, multinationale selskaber. Vores varemærketeam har dyb indsigt i de forskellige markeder og er nogle af de dygtigste eksperter på deres felt.

Se eksempler på vores arbejde med varemærker her: 

Kontakt vores rådgivere allerede i dag, hvis du har brug for hjælp til at beskytte dine varemærker.

  • Få en indledende vurdering af din situation
  • Din henvendelse er uforpligtende og koster dig ikke noget
  • Vi behandler din henvendelse og din sag fortroligt

Konflikter om varemærker og øvrige IP-rettigheder

Udover at yde strategisk rådgivning gennem hele varemærkeprocessen, tilbyder Plougmann Vingtofts eksperter også juridisk rådgivning i tilfælde af, at dine IP-rettigheder er blevet krænket. Dette gælder både for patenter, varemærker og designrettigheder.

Vi yder også rådgivning om status på dine IP-rettigheder, hvis din virksomhed opkøber et nyt brand eller virksomhed, fusionerer eller beslutter at sælge en del af virksomheden fra med tilhørende varemærker.

Vores varemærketeam kan også bruges som sparringspartnere, hvis du har et ønske om at kommercialisere dit varemærke, eller du står overfor at skulle tilbyde en licens.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.