Strategisk patentrådgivning styrker dine forretningsmuligheder

Plougmann Vingtofts patentrådgivere hjælper dig med at udarbejde en langsigtet strategi for dine patenter, som både øger dine forretningsmuligheder og konkurrenceevne på markedet.

Et patent handler ikke bare om at få beskyttet dine produkter og teknologier mod kopiering. Med strategisk patentrådgivning hjælper vi dig med at gøre dit patent til en investering, der skaber operationelle, taktiske og forretningsmæssige fordele for din virksomhed.

Strategisk patentrådgivning baseret på unik forretningsforståelse

De fleste af Plougmann Vingtofts patentrådgivere er European Patent Attorneys og har dyb teknisk indsigt og juridisk viden inden for en bred vifte af områder. Vi kan derfor hurtigt og præcist sætte os ind i din virksomheds teknologier, produkter og patentfaglige udfordringer.

Vores patentrådgivere har overblik over markedet inden for netop dit teknologiområde og fokuserer på dine forretningsmæssige mål. Vores strategiske rådgivning har sigte på, at du skal kunne bruge dine patenter til at styrke og øge virksomhedens markedsværdi.

Vil du høre mere om strategisk patentrådgivning, og hvilken forskel det kan gøre for din virksomhed? Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak med en af vores patentrådgivere. Vi behandler naturligvis din henvendelse og din sag fortroligt.

  • Tal med en patentrådgiver som er ekspert på dit industriområde.
  • Hør hvordan vi hjælper dig med en strategisk analyse af forretningspotentialet i din idé, produkt eller teknologi.
  • Hør hvordan vi hjælper dig med din patentansøgning, så den baner vejen for nye eller forbedrede forretningsmuligheder og konkurrencedygtighed.

Læs også videre på siden her om, hvordan vi arbejder med strategisk patentrådgivning.

 

Eksempler på hvad vores patentrådgivere kan gøre for dig:

  • Vi diskuterer din idé, produkt eller teknologi samt det forretningsmæssige potentiale og lægger en strategi for, hvordan du opnår den bedst mulige beskyttelse ved hjælp af immaterielle rettigheder (fx patenter, designs og/eller varemærker)
  • Vi gennemfører en nyhedsundersøgelse og en strategisk analyse af forretningspotentialet i din idé, produkt eller teknologi
  • Vi undersøger, om du risikerer at blive blokeret af eksisterende patentrettigheder (dvs. om du har såkaldt ‘freedom to operate’) hvis du går videre med din idé, produkt eller teknologi.
  • Vi udarbejder din patentansøgning på en måde, så den giver dig de bedste forretningsmuligheder både her og nu og i fremtiden.
  • Vi indleverer din patentansøgning og varetager sagsbehandlingen overfor myndighederne i alle de lande, hvor du ønsker patentet udstedt.
  • Vi udarbejder overvågninger af konkurrenter- og/eller specifikke teknologier

Vi har to hovedindustriområder:

Indsigelser, krænkelser og retssager

Vores stærke ‘Opposition & Litigation’-team Kim Wagner, Peter Sørensen og Christian Christiansen rådgiver og fører retssager inden for alle tekniske områder.

Vi repræsenterer små, mellemstore og multinationale virksomheder over for den Europæiske Patentmyndighed og vores nationale domstole. Det er netop denne erfaring, der gør, at vi, selv i tekniske og juridiske komplicerede sager, hurtigt og effektivt kan danne os et overblik og udarbejde en strategi for, hvordan vi bedst beskytter dine immaterielle rettigheder.

 

Genoprettelse af rettigheder

Hvis du utilsigtet har mistet en patentrettighed i Danmark eller Europa råder vi over et meget erfarent team af European Patent Attorneys med særlig ekspertise i genoprettelsessager. Her hjælper vi dig med at få genetableret dine rettigheder. Vores patentrådgivere på området er Katja Sørensen, Else Lawrence og Lasse Ringhofer.

For mere information om vores services inden for patentrådgivning er du meget velkommen til at kontakte en af vores kvalificerede patentrådgivere.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.
  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.

 

Tilbage til siden “Patenter”