Plougmann Vingtoft shortlisted til fem Managing IP Awards

Managing IP har løftet sløret for dette års shortlist til Managing IP EMEA Awards 2024, og Plougmann Vingtoft er nomineret i tre kategorier. Samtidig er vores Head of Trademarks, Ellen Breddam, blevet nomineret til Practitioner of the Year, og vores European Trademark & Design Attorney, Ida Rømer Johannesen, er nomineret til Rising Star of the Year.

Hvert år hylder Managing IP (MIP) de virksomheder og eksperter, som har udmærket sig det seneste år inden for IPR ved et stort prisuddelingsshow, Managing IP EMEA Awards.

MIP er internationalt anerkendt for deres omfattende viden om det globale IP-marked. Kampen om de prestigefyldte priser er hård, og MIP er internationalt anerkendt for sin omfattende viden om det globale IP-marked. I år er Plougmann Vingtoft shortlisted i følgende kategorier:

  • Patent Prosecution in Denmark
  • Trademark (Patent and Trademark Attorney Firms) in Denmark
  • Nordic Firm of the Year (Patent & Trademark Attorney Firms)

Desuden er vores Head of Trademarks, Ellen Breddam, nomineret til prisen som Practitioner of the Year inden for kategorien Patent & Trademark Attorneys  i Danmark. Vi er også stolte af at kunne afsløre, at Ida Rømer Johannesen, European Trademark & Design Attorney, er blevet nomineret i kategorien Rising Star of the Year i Danmark.

De prestigefyldte priser vil i år blive uddelt ved et stort arrangement den 11. april i London.

Se hele listen med nominerede på den officielle side for Managing IP EMEA Awards.

Kontakt Plougmann Vingtoft

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens førende konsulentfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. Find alle vores eksperter her, eller udfyld nedenstående formular for at blive sat i kontakt med den rådgiver, som bedst kan hjælpe dig og din virksomhed videre.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.
 

LÆS OGSÅ: