Portrait of Ellen Breddam
Phone: +45 33 63 93 07
Mobile: +45 41 85 16 67
Email: elb@pv.eu

Ellen Breddam

Head of Trademarks, Partner

European Trademark & Design Attorney, Master of Laws (LL.M.)

Ellen er en erfaren varemærke- og designrådgiver, der har 20+ års erfaring fra branchen. Hun leder Plougmann Vingtofts varemærkeafdeling og blev i 2018 udnævnt til partner i virksomheden.

Ellen tilbyder strategisk rådgivning til klienter om IPR, primært varemærker, designs og domænenavne, og hun har særlig erfaring med varemærker inden for lægemiddel- og fødevareindustrierne samt it-og konsulentbranchen.

Før hun kom til Plougmann Vingtoft, arbejdede Ellen for et andet stort IP konsulentfirma fra 2005 til 2012. Hun har tidligere arbejdet for Den Danske Patent-og Varemærkestyrelse, først som en juridisk eksaminator og senere som leder af en afdeling, hvor hendes primære arbejdsområde var udviklingen af retspraksis i relation til varemærker og design.

Ellen har tidligere arbejdet som assisterende professor ved Juridisk Institut på Københavns Universitet, hvor hun underviser i IP lovgivning.

Hun er ansvarlig for det danske bidrag til INTAs INTA’s “Madrid Agreement and Madrid Protocol Practice Guide”, og hun er medlem af ECTA (the European Communities Trade Mark Association) og MARQUES.

Ellen taler dansk, engelsk og fransk.

Professionelle medlemsskaber og titler:

  • Medlem af INTA
  • Medlem af INTA’s Trademark Office Practices Committee
  • Medlem af ADIPA
  • Trademark Star 2022 – Managing IP
  • Recommended Individual 2022 – World Trademark Review (WTR)
  • Leading Practitioner – World Intellectual Property Review
  • Ansvarlig for dansk bidrag til INTAs “Madrid Agreement and Madrid Protocol Practice Guide”

IP Star Rosette  IAM-2018

Læs mere om Ellen Breddams arbejde her: