Plougmann Vingtoft vinder pris ved Managing IP EMEA Awards 2024

I går aftes var IPR-eksperter fra hele verden samlet til Managing IP EMEA Awards 2024 i London for at hylde de virksomheder og eksperter, som har udmærket sig gennem det seneste år. Blandt deltagerne var fem eksperter fra Plougmann Vingtoft, som kunne tage en af de prestigefyldte priser med hjem.

Hvert år udfører analysemediet Managing IP (MIP) en grundig og uafhængig undersøgelse af branchen, og vinderne findes gennem diverse research-arbejde, online surveys og interviews med tusindvis af professionelle IP-folk. Disse eksperter giver deres anbefalinger om branchekolleger og deler information om bemærkelsesværdige sager fradet seneste år. (kilde: Managing IP)

Denne research danner grundlaget for både et omfattende opslagsværk og den årlige prisuddeling i London.

Vi er stolte over at kunne meddele, at Plougmann Vingtoft modtog prisen som ”Trademark Firm of the Year – Denmark” ved awardshowet i går aftes.

Vores IPR-eksperter Kristoffer Vandborg Bro, Tina Pinnerup Højfeldt, Ida Rømer JohannesenKatja Sørensen og Søren Vagn Kærsgaard var til stede i London for at modtage den flotte pris på vegne af Plougmann Vingtoft.

Hos Plougmann Vingtoft lægger vi stor vægt på at være relevante inden for de forretningsområder, vi beskæftiger os med. Derfor er vi naturligvis meget beærede over den anerkendelse, prisen repræsenterer.

LÆS OGSÅ: