Fem Plougmann Vingtoft-rådgivere udpeget som IP Stars 2022

Hvert år fejrer Managing IP branchen for IP-rådgivning og sætter fokus på de IP-rådgivere, som har opnået særligt gode resultater i årets løb, og igen i år høster Plougmann Vingtoft stor anerkendelse –  fem eksperter er med på dette års liste over IP Stars 2022.

Det anerkendte fagmedie Managing Intellectual Property® (MIP) er en af de førende internationale kilder til nyheder og analyser inden for immaterielle rettigheder og publicerer hvert år en liste over de førende IP-rådgivere.

Listen udarbejdes på baggrund af en omfattende og uafhængig undersøgelse af branchen, der både inkluderer markeds- og kundedata samt interviews med branchefolk og repræsentanter fra industrien.

Mød Plougmann Vingtofts fem IP Stars

Dette års liste over IP Stars 2022 er netop blevet offentliggjort og igen i år er fem af Plougmann Vingtofts eksperter blevet tildelt den prestigefyldte titel.

Således er vores varemærkechef Ellen Breddam blevet udnævnt som Trademark Star 2022, mens Peter Sørensen, Kim Wagner, Katja Sørensen og Michael Friis Sørensen alle er udpeget som Patent Stars 2022.

For at blive udpeget som IP Star skal man som rådgiver have modtaget et betydeligt antal anbefalinger fra både kunder, samarbejdspartnere og branchekolleger, og vi er begejstrede og stolte over at være blevet indstillet til denne anerkendelse.

Find alle vores eksperter her, eller udfyld nedenstående formular for at blive sat i kontakt med den rådgiver, som bedst kan hjælpe dig og din virksomhed videre.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.