Plougmann Vingtoft shortlisted til fem Managing IP Awards

Managing IP har løftet sløret for dette års shortlist til Managing IP EMEA Awards 2022, og Plougmann Vingtoft er nomineret i fire kategorier. Samtidig er vores Head of Opposition & Litigation Kim Wagner nomineret til ”Practitioner of the Year”.

Hvert år hylder Managing IP (MIP) de virksomheder og eksperter, som har udmærket sig det seneste år inden for IPR ved et stort prisuddelingsshow, Managing IP EMEA Awards.

MIP er internationalt anerkendt for deres omfattende viden om det globale IP-marked, og kampen om de prestigefyldte priser er stor. I år er Plougmann Vingtoft shortlistet i følgende kategorier:

  • Patent Prosecution in Denmark
  • Trademark (Patent and Trademark Attorney Firms) in Denmark
  • Firm of the Year (Patent) in Scandinavia
  • Firm of the Year (Trademark) in Scandinavia

Herudover, er vores Head of Opposition & Litigation Kim Wagner nomineret til prisen som Practitioner of the Year – Patent & Trademark Attorney Firms Denmark.

”Vi er meget glade og beæret over at være nomineret til hele fem Managing IP Awards. Det er en stor anerkendelse af alle vores medarbejdere, som til dagligt leverer en ekstraordinær indsats for både kunder og samarbejdspartnere. Tak til vores kunder for den store tillid de viser Plougmann Vingtoft.”, udtaler Finn Strøm Madsen, CEO hos Plougmann Vingtoft.

Det er to år siden, showet sidst kunne afholdes i virkeligheden. Sidste år blev der afholdt et virtuelt awardshow, men i år uddeles de prestigefyldte priser ved et stort show den 15. juni i London.

Se hele shortlisten her.

LÆS OGSÅ: