Plougmann Vingtoft eksperter modtager ny certificering

I mere end 10 år har ”Confederacy of European Patent Information User Groups” (CEPIUG) i samarbejde med nationale brugergrupper (f.eks. PIF i Danmark) arbejdet på et certificeringssystem, der skal sætte professionelle standarder for analysearbejdet relateret til IPR.

Målet med et nyt system er:

  • at sætte professionelle standarder
  • at sikre kvaliteten af patentrådgivning (selvom der ikke er nogen egentlig garanti for, at alle patentsøgere, der består eksaminationen, har det ønskede niveau).
  • at anerkende den professionelle praksis

Regler og bestemmelser er nu på plads, og systemet er klar til at træde i kraft. Som en start har det været muligt for erfarne patentrådgivere at ansøge om en ”Prior Experience Recognition (PER)”, såfremt de kunne opfylde en række specifikke kriterier.

Det betyder, at flere af Plougmann Vingtofts eksperter allerede er blevet certificeret og har modtaget den beskyttede titel ”Qualified Patent Information Professional (QPIP)”:

Hos Plougmann Vingtoft anerkender vi vigtigheden af at søge efter patentinformation. IP-analyser starter som regel med, at der søges efter materiale at bygge analysen på. Ligegyldigt om der er tale om en patenterbarhedsanalyse, en freedom-to-operate-analyse, en krænkelsesanalyse eller en landskabsanalyse, så er det vigtigt at finde de relevante dokumenter. Derfor har vi også fokus på at træne vores patentrådgivere til at lave patentsøgninger af høj kvalitet.

LÆS OGSÅ: