Fire af Plougmann Vingtofts eksperter kåret som IP Stars 2019

Igen i år har Plougmann Vingtoft gjort sig positivt bemærket i fagmediet Managing Intellectual Property®, hvor fire af vores rådgivere er blevet tildelt den prestigefyldte titel IP Star. 

Managing Intellectual Property® (MIP) blev grundlagt i 1990 og er i dag den førende internationale kilde til nyheder og analyser af den globale udvikling inden for immaterialretten. IP Stars-undersøgelsen strækker sig over en periode på seks måneder og inkluderer såvel spørgeskemaundersøgelser som grundige 1:1-interviews med branchefolk og repræsentanter fra industrien.

Og nu drysser Managing Intellectual Property® igen IP-stjerner ned over vores eksperter, nemlig ned over de rådgivere, de anser som topeksperter inden for bestemte juridiske specialeområder.

For sjette år i træk fortsætter Plougmann Vingtofts tre IP Stars med speciale i patenter med at stråle stærkt:

Derudover er vores varemærkechef Ellen Breddam for tredje år i træk blevet kåret som IP Star for sin ekspertise inden for varemærker og design. 

For at blive optaget som IP Star skal man som rådgiver have modtaget et betydeligt antal anbefalinger fra både kunder og branchekolleger – også fra konkurrerende virksomheder.

Vi er stolte over at være blevet indstillet af vores kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter og beærede over at få denne hæder.

LÆS OGSÅ: