Uvisa Health vinder IP Matters 2021

Hvert år frem til 2030 uddeler Plougmann Vingtoft i samarbejde med DanBan ekspertrådgivning til et start-up, der vurderes at kunne bidrage til et eller flere af FN’s 17 verdensmål. Årets vinder er netop blevet offentliggjort.

Hos Plougmann Vingtoft ønsker vi at bidrage til den globale bæredygtige udvikling. Derfor startede vi i 2019 vores årlige start-up donation IP Matters, hvor vi hvert år frem til 2030 uddeler ekspertrådgivning til en værdi af DKK 50.000 til et dansk start-up, der vurderes at kunne bidrage væsentlig til et eller flere af FN’s 17 verdensmål.

I år løb IP Matters af stablen for tredje gang, og vi er stolte over at kunne annoncere, at dette års vinder er Uvisa Health.

Uvisa Health. Fra venstre: Ella Harris (CEO & Founder), Nick Jones (CTO & Founder) & Gizem Simsek (microbiologist)

Prisen blev overrakt under dette års Nordic Innovation Fair i Industriens Hus.

Uvisa Health er et early-stage FemTech start-up, der ønsker at ændre måden, man behandler underlivssygdomme hos kvinder. Uvisa arbejder på en teknologisk og genanvendelig løsning på dette problem, og de lever dermed op til både verdensmål #3 (good health and well-being) samt #12 (responsible production and consumption).

”Vi kan ikke redde verden med IP-rådgivning. Men vi kan gøre vores for, at nogle af de mange talentfulde, danske iværksættere, der kæmper for at føre bæredygtige løsninger ud i livet, får vores opbakning. Det får de i form af rådgivning, der beskytter ideer og udvikler forretning,” siger Finn Strøm Madsen, adm. Direktør i Plougmann Vingtoft, om IP Matters donationen.

Uvisa Health er blevet tilknyttet et team af rådgivere hos Plougmann Vingtoft bestående af Esben Bragason og Else Lawrence.

Overvejer din start-up IP-beskyttelse? Vi tilbyder altid en times uforpligtende møde med en rådgiver. Kontakt en af vores eksperter her.

LÆS OGSÅ: