Patentrådgiver Anette Hegner gæster EPO-podcast

I det seneste afsnit af EPO-podcasten Talk Innovation, gæster vores kollega, patentrådgiver Anette Hegner, studiet. Lyt med her, hvor tre patenteksperter diskuterer de vigtigste ændringer i EPO’s guidelines, der træder i kraft 1. marts 2022.

Flere af Plougmann Vingtofts eksperter sidder med i forskellige komitteer, hvor de bidrager til at udvikle patentlovgivning og -praksis. Dette gælder også patentrådgiver Anette Hegner, som lige nu sidder med i Standing Advisory Committee before the EPO‘s (SACEPO) Working Party on Guidelines (WP/G).

I sit virke som medlem af netop denne arbejdsgruppe samt repræsentant for epi i den årlige revision af EPC og PCT-EPO guidelines for examinations, medvirker Anette Hegner i det seneste afsnit EPO-podcasten “Talk Innovation”. 

Sammen med to andre patentrådgivere og medlemmer af SACEPO, Heiko Sendrowski fra kemiproducenten BASF og Jordi Kox fra hollandske EP&C Patent Attorneys, diskuterer Anette de vigtigste ændringer de nyligt præsenterede EPC og PCT-EPO guidelines for examinations, som træder i kraft 1. marts 2022.

Vil du vide mere om de vigtigste ændringer, så giv podcasten et lyt:

LÆS OGSÅ: