Phone: +45 87 32 18 11
Mobile: +45 22 68 55 88
Email: kvb@pv.eu

Kristoffer Vandborg Bro arbejder med IPR inden for følgende industrier:

Kristoffer Vandborg Bro

Senior Patent Attorney, CDPA

BSc Sports Science, MSc Biomedical Engineering

Kristoffer Vandborg Bro er certificeret dansk patentagent med speciale i retssager, indsigelser, due diligence, strategisk styring af patentporteføljer, freedom-to-operate analyser samt udarbejdelse og behandling af patentansøgninger.

Kristoffer er en erfaren IP-specialist inden for maskinteknik, fremstillings- og materialeprocesser, robotteknologi, medicinsk billeddannelse og software/datalogi. Desuden har Kristoffer bistået i adskillige retssager ved Sø- og Handelsretten samt ved indsigelses- og ankesager ved EPO.

Med Kristoffers tidligere erfaring som R&D-ingeniør hos en virksomhed med speciale i medicinsk udstyr, har han en særlig interesse og kompetencer, som relaterer sig til medicinsk udstyr og implantater inden for kardiovaskulær intervention. Samtidig er han både opfinder og medopfinder på flere patenter, forud for sin ansættelse hos Plougmann Vingtoft. Kristoffer har således en solid forståelse af både klientens og rådgiverens perspektiv, i forhold til arbejdet med immaterielle rettigheder og deres anvendelse.

IP Star Rosette

 
 
 
 
 

Læs mere om Kristoffer Vandborg Bro’s arbejde her: