Asian Desk

Asian Desk hos Plougmann Vingtoft har speciale i at rådgive kunder fra Asien om at beskytte deres forretning på det europæiske marked og omvendt. Asian Desk har således dybt kendskab til et af verdens hurtigst voksende IPR markeder.

Skræddersyet, strategisk rådgivning om europæisk lovgivning

Kulturel forståelse er én ting, Asiatiske virksomheder må holde sig for øje, når de entrerer det Europæiske marked. En anden vigtig del af en succesfuld udbredelse på det europæisk marked er en sammenhængende strategi og en solid forståelse af det europæiske IPR-system.

Plougmann Vingtofts team i Asian Desk arbejder med en lang række kunder fra Asien, særligt japanske, kinesiske og sydkoreanske virksomheder. Teamet har mange års erfaring med at håndtere udenlandske PCT-indleveringer og ansøgninger.

Udpræget kendskab til IPR-systemet i Asien

Når du arbejder med Plougmann Vingtofts Asian Desk, møder du Japanese Patent Attorney Shinji Okayama, og European Patent Attorney Lasse Ringhofer. Sammen bistår de kunder med kyndig rådgivning og stor indsigt i IPR-systemet i Asien.

Med udpræget kendskab til marked, lovgivning og forretningskultur i de pågældende lande, kan Asian Desk hjælpe store og små europæiske virksomheder med at sikre stærke markedspositioner i Asien.

Kontakt Asian Desk

Er din virksomhed indtrådt på markedet i Asien? Eller er du ved at undersøge potentialet for at udvide din forretning? Uanset hvad kan Plougmann Vingtoft give et værdifuldt indblik og en god idé om, hvad du skal have for øje i hvert enkelt land.

Kontakt Plougmann Vingtofts Asian Desk i dag for et uforpligtende møde.