International IPR

Headerbillede: Jordan Sanchez / Unsplash.com

I en global forretningsverden har mange virksomheder behov for skræddersyet IPR-vejledning og kommerciel rådgivning, når de begiver sig ind på et nyt marked med en særskilt IPR-lovgivning.

Hos Plougmann Vingtoft har vi en international profil med adskillige kontorer i Europa og et stort netværk af globale samarbejdspartnere. Dette giver os muligheden for at servicere kunder i alle dele af verden både direkte og gennem internationale agenter.

Ydermere er vi i stand til at servicere vores nationale kunder, når de har brug for rådgivning og ekspertise i internationale sager.

Internationale IPR-rådgivere

Vi har en stab af IPR-rådgivere fra mange dele af verden, heriblandt U.S. og Japanese Patent Attorneys.  Flere af vores konsulenter er medlem af internationale foreninger og deltager i konferencer over hele verden, hvilket bidrager til at vedligeholde og udvikle et stærkt, internationalt netværk af samarbejdspartnere.

Da mange af vores kunder er internationale virksomheder, har vi stærke kompetencer inden for international IPR-praksis. Især inden for japansk patentarbejde er vi eksperter, hvilket er rodfæstet i vores unikke ydelse, Japanese Desk.

 

Tilbage til siden “Services”