Plougmann Vingtoft blandt verdens førende IP-rådgivere

Managing IP har netop afsløret den længe ventede rangliste over verdens førende IP-rådgivningsvirksomheder i 2021. Plougmann Vingtoft modtager stor anerkendelse for deres arbejde fra kunder, brancheeksperter og forretningsforbindelser og fastholder virksomhedens position i Tier 1.

Det prestigefyldte ranking-magasin Managing Intellectual Property (MIP) hylder branchen og det vigtige arbejde, som IP-rådgivere hver dag praktiserer. Det har de gjort én gang om året siden 1990 – og i år var ingen undtagelse om end branchen må have det fysiske award-show, trofæuddeling og håndtryk til gode.

IP-rådgivere

De bedste IP-rådgivere i verden

Hvert år rækker analytikerne hos MIP ud til tusindvis af virksomheder, rådgivere og kunder for at tage temperaturen på IP-rådgivningsbranchen og finde ud af, hvem der har leveret årets mest imponerende resultater.

Således bliver mediet i stand til at udpege verdens førende rådgivningsvirksomheder inden for flere kategorier og markeder.

Plougmann Vingtoft fastholder i 2021 deres position i Tier 1 i kategorien ‘patent prosecution’ og Tier 2 for ‘trademark prosecution’.

Se hele ranglisten her.

IP stjerner til førende eksperter

Ud over at anerkende virksomheders samlede indsatser sætter Managing IP fokus på individuelle eksperter, der har opnået særligt gode resultater i årets løb. Er man i den kategori, kan man bryste sig af titlen som IP Star. Det kan fem af Plougmann Vingtofts eksperter.

MIP lister Ellen Breddam som ‘Trademark Star’ i 2021, mens listen af ‘Patent Stars’ i 2021 inkluderer Peter SørensenKim WagnerKatja Sørensen, and Michael Friis Sørensen.

Kontakt Plougmann Vingtoft

Plougmann Vingtofts rådgivere er eksperter inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR (Intellectual Property Rights).

Klik her for at lære mere om eksperterne og kontakte dem direkte, eller udfyld nedenstående formular for at blive sat i kontakt med den rådgiver, der bedst kan hjælpe dig og din virksomhed videre.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.

  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.