Phone: +45 33 63 95 71
Mobile: +45 51 22 60 41
Email: pel@pv.eu

Pernille Elmedyb arbejder med IPR inden for følgende industrier:

Pernille Elmedyb

Patent Attorney

MSc Pharmacy, PhD Electrophysiology

Som farmaceut er Pernille ekspert i lægemidler.
Gennem hendes praktiske erfaring med lægemidlers livscyklus har Pernille opnået en unik ekspertise indenfor de medicinske områder og har en omfattende farmaceutisk viden (herunder lægemiddelformulering og produktion af lægemidler), kemi, biologi og kvalitetskontrol (GxP). Pernille kender de forskellige aspekter af lægemidlers sammensætning fra hendes grundforskning, hendes erfaring med lægemiddeludvikling i et medicinalfirma og fra de kommercielle aspekter af lægemiddeldistribution og kundekontakt.

Pernille har tidligere arbejdet i en dansk farmaceutisk virksomhed med fokus på præklinisk udvikling af in vivo og in vitro metoder for centralnervesystemet og hjertet. Forud for dette har hun forsket i farmakologi på PHARMA, Københavns Universitet, specielt med fokus på in vivo og in vitro migræne-modeller. Hun har desuden arbejdet med salg, uddannelse og distribuering af lægemidler i et dansk firma. Pernille har også arbejdet som postdoc på Københavns Universitet, hvorfra hun opnåede sin PhD fra Graduate School of Neuroscience.

Pernille arbejder med sagsbehandling af større patentfamilier indenfor det farmaceutiske felt, bioteknologi, kosmetik/naturbaserede produkter og medicinsk udstyr. Pernille har i sit professionelle arbejde, erhvervet sig specialviden indenfor flere tekniske områder, herunder blod-koagulation, smertestillende- og kræft-medicin, formulering af tabletter, cremer og lotions, solcreme og antiperspiranter. Desuden udarbejder hun patentansøgninger for mindre ny-opstartede virksomheder, akademiske institutioner såvel som for multinationale firmaer og hun hjælper større og mindre firmaer med deres generelle patent-strategi og kommercialisering. Hun har også erfaring med krænkelsessager i Danmark. Endvidere har Pernille erfaring med patent-søgningsanalyser, patenterbarhedsanalyser, freedom-to-operate analyser (FTO) og patentovervågninger.

Pernille har arbejdet med patenter siden 2008.