Job & karriere

At arbejde hos os

Som ansat i Plougmann Vingtoft har du mulighed for at udvikle en unik karriere hos en af de bedste i branchen. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor vi arbejder sammen i teams og samtidig har egne kunder og selvstændigt ansvar. Sammensætningen af din kundeportefølje og de opgaver, du skal løse, sikrer dig både en kontinuerlig faglig og personlig udvikling.

Et af vores mål er at sætte nye standarder for, hvad kunderne kan forvente af samarbejdet med et IPR-rådgiverfirma. Derfor lægger vi stor vægt på at vores IPR-rådgivere besidder dybe faglige kompetencer i samspil med et stærkt kunde- og salgsgen: dvs. hos os er det ikke nok at være dygtig inden for sit tekniske felt – det kræver også interesse og flair for relationer mellem mennesker.

Hos Plougmann Vingtoft er der livlig dialog på tværs af organisationen, højt til loftet og korte beslutningsveje. Vi har et stærkt kollegialt sammenhold og samarbejder på tværs af teams, fysiske lokationer og arbejdsfunktioner.

Vi tror på, at en forskelligartet medarbejderstab er forudsætningen for at skabe en kreativ og innovativ kultur, som hjælper os med at sætte os ind i vores kunders mange behov. Derfor sammensætter vi altid vores teams uafhængigt af alder/anciennitet, etnicitet og køn.

Når du søger job hos os, ansøger du samtidig om en plads på det bedste hold. Vores rådgivere og koordinatorer er blandt de bedste i branchen, både som tekniske fagfolk og procesorienterede rådgivere, der altid tænker kunden først.

Har du en stærk faglig baggrund, den rette indstilling og drivkraft, er der masser af spændende karrieremuligheder hos Plougmann Vingtoft.

Se ledige jobs

Se film med vores medarbejdere:

At arbejde i ét af Skandinaviens bedste IPR-firmaer som udlænding

“Du skal være en udadvendt nørd – to ord, der har temmeligt modsatrettede betydninger, men som virkelig definerer de kvaliteter, som du skal have for at være en god patentrådgiver”. Matteo Biancardo kommer fra Italien, men forelskede sig pladask i Danmark på en sommerskole på DTU i 2002. Vel vidende, at han ikke ønskede at være akademisk forsker resten af sit liv, besluttede han at søge job hos Plougmann Vingtoft. I dag bor Matteo i Danmark med sin familie og har arbejdet i virksomheden i 8 år. I filmen deler han sin erfaring med at arbejde i PV og leve i Danmark.


Videreuddannelse og fortsat udvikling

Hos Plougmann Vingtoft har vi et højt fokus på den videre professionelle udvikling for vores medarbejdere. Som nyansat bliver man tilknyttet en mentor og modtager intern uddannelse tilpasset ens jobfunktion og – niveau. Derved bliver alle attorneys introduceret til processer, der sikrer et højt niveau af konsistent kvalitet i hver enkelt opgave. Flere af vores rådgivere bliver også tilbudt at gennemføre den eftertragtede European Qualifying Examination (EQE). Vores IP koordinatorer undergår ligeledes videreuddannelse og mange af dem er QIPA – Qualified Intellectual Property Administrator. Vi opfordrer også vores medarbejdere til at søge videreuddannelse og ny viden eksternt. Mange af vores rådgivere er derfor efterspurgte oplægsholdere i ind- og udland, der holder sig ajour med de nyeste trends i branchen ved at deltage i og tale på seminarer og andre IP-relaterede begivenheder rundt om i verden. Derudover underviser flere af vores konsulenter lejlighedsvist i IPR på institutioner som Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Hvis du vil vide mere om at arbejde hos os, er du altid velkommen til at kontakte vores HR Manager Ida Maria Priem.

LÆS OGSÅ:

 

Tilbage til toppen