Job & karriere

At arbejde hos os

Har du en stærk faglig baggrund, den rette indstilling og drivkraft, er der spændende muligheder hos Plougmann Vingtoft. Her har du mulighed for at gøre karriere hos en af de bedste rådgivningsvirksomheder i branchen.

Vi tilbyder spændende og udfordrende jobs, hvor du kommer tæt på de gode idéer og får mulighed for at hjælpe dem fremad.

Vi arbejder med alle typer kunder – fra startup-virksomheder til multinationale selskaber med store IP-porteføljer, og vores mål er at sætte nye standarder for, hvad en kunde kan forvente af samarbejdet med en IP-rådgiver.

Vi lægger stor vægt på, at vores rådgivere både er dygtige inden for deres tekniske felt og har interesse og flair for at indgå i nye relationer.

Desuden ser vi en forskelligartet medarbejderstab som en forudsætningen for, at vi kan vedligeholde den kreative og innovative kultur, der gør os i stand til at forstå kunders mange behov.

Se ledige jobs

 

Se film med vores medarbejdere:

At arbejde i ét af Skandinaviens bedste IPR-firmaer som udlænding

“Du skal være en udadvendt nørd – to ord, der har temmeligt modsatrettede betydninger, men som virkelig definerer de kvaliteter, som du skal have for at være en god patentrådgiver”.

Matteo Biancardo kommer fra Italien, men forelskede sig pladask i Danmark på en sommerskole på DTU i 2002. Vel vidende, at han ikke ønskede at være akademisk forsker resten af sit liv, besluttede han at søge job hos Plougmann Vingtoft. I filmen deler han sin erfaring med at arbejde i PV og leve i Danmark.


IPR i en verden af lyd

“Det er en fordel at have stor specialteknisk viden. Det er vigtigt, fordi vores kunder er ‘top of the pop’ inden for deres tekniske områder, og det er vigtigt, at vi kan matche dem og forstå, hvad de snakker om”.

Se filmen “IPR i en verden af lyd” og mød en af Danmarks førende IPR-rådgivere inden for lyd og akustik, Senior Patent Attorney Michael Friis Sørensen.


IPR-administrator på topniveau

“De fleste af vores kunder ved, at vi leverer en høj kvalitet og har ressourcer til at behandle mange forskellige opfindelser eller idéer. Og der kommer nye iværksættere og nye idéer til hele tiden”.

Se den korte film “IPR-administrator på topniveau” og mød Charlotte Søsted, som fortæller om sit job som patentkoordinator.


Videreuddannelse og fortsat udvikling

Hos Plougmann Vingtoft har vi fokus på den videre professionelle og faglig udvikling for vores medarbejdere. Det er en del af hverdagen, at man holder sig opdateret, tilegner sig ny viden og deler sin viden med andre.

Som nyansat bliver man tilknyttet en mentor og modtager intern uddannelse tilpasset ens jobfunktion og – niveau. Alle nye medarbejdere bliver introduceret for processer, der sikrer et højt niveau af konsistent kvalitet i hver enkelt opgave.

Flere af vores rådgivere bliver også tilbudt at gennemføre den eftertragtede European Qualifying Examination (EQE). Men flere IP koordinatorer (paralegals) tilbydes videreuddannelse inden for deres felt, bl.a. med QIPA – Qualified Intellectual Property Administrator.

Mange af vores rådgivere er efterspurgte oplægsholdere i ind- og udland, og flere underviser lejlighedsvist i IPR hos universiteter og erhvervshuse.

Hvis du vil vide mere om at arbejde hos Plougmann Vingtoft, er du altid velkommen til at kontakte vores HR Manager Ida Maria Priem.

 

Tilbage til toppen