World Intellectual Property Day hylder inspirerende kvinder

Hvert år den 26. april fejrer WIPO deres ’World Intellectual Property Day’, der sætter fokus på betydningen af intellektuelle rettigheder (patenter, varemærker, designs og copyright), og i år dedikeres dagen til at hylde innovative og kreative kvinder verden over, der er med til at gøre en forskel med deres opfindelser og designs.

På dette års World IP Day vil vi gerne slå et slag for vores inspirerende kunde ferm LIVING®. Igennem mere end 12 år har grundlæggeren Trine Andersen og hendes nytænkende designerteam været med til at flytte grænserne for dansk indretning og boligdesign.

   

Iværksætter Trine Andersen grundlagde ferm LIVING® i 2006. Det begyndte med mønstret tapet, men i dag spænder produkt-porteføljen lige fra sengetøj til dørknob og møbler. Der findes efterhånden et design til ethvert rum

ferm LIVINGs produkter og design, der er gået rent ind hos de danske forbrugere, er lige så inspirerende som virksomheden og grundlæggeren selv. Kvinden bag design-eventyret udtaler selv, at: ”ferm LIVING® har siden grundlæggelsen i 2006 haft fokus på at skabe originale design, der bringer liv og skønhed ind i hjem over hele verden”.

“ferm LIVING® er et godt eksempel på, hvordan kvinder skaber forandringer i vores samfund. De har skabt en helt særlig verden af farver, mønstre og æstetik, der bestemt er værd at beskytte”, siger varemærkechef Ellen Breddam, der står for at håndtere virksomhedens design- og varemærkebeskyttelse.

Ifølge WIPO, så er World IP Day med til at understrege hvordan IPR (intellektuelle rettigheder) hjælper talentfulde kvinder (og alle andre, for den sags skyld) med at bringe unikke idéer på markedet.

Glædelig World IP Day, ferm LIVING®.