Plougmann Vingtoft A/S byder Hegner & Partners A/S velkommen

1. januar 2020 inviterer Plougmann Vingtoft A/S Hegner & Partners A/S indenfor. De udvider hermed paletten af kompetente eksperter i IPR (Intellectual Property Rights) og udbuddet af konsulentydelser.

Det globale marked for IP-rettigheder er i vækst, og virksomheder efterspørger i stigende grad komplekse, avancerede løsninger og ydelser. Sammenlægningen af de to selskaber vil styrke udviklingen af produkter til fremtidens marked.

Det samlede selskab vil fremover rådgive flere kundesegmenter inden for flere forskellige fagområder med én samlet produktpalette, og kunderne får derfor adgang til en bredere vifte af erfarne eksperter.

CEO hos Plougmann Vingtoft, Finn S. Madsen, ser frem til årsskiftet og en styrkelse af virksomhedens globale netværk. Han udtaler: ”Hegner & Partners’ værdisæt og deres indstilling til, at IP-rettigheder skal være en god forretning for kunderne passer til måden, hvorpå vi arbejder hos Plougmann Vingtoft. Vi byder velkommen til Hegner & Partners’ kunder og det stærke team.”

Anette Hegner, CEO hos Hegner & Partners, udtaler: ”Jeg ser Plougmann Vingtoft som en spændende og dynamisk virksomhed med fokus på kvalitet. Jeg glæder mig til at blive en del af Plougmann Vingtoft og medvirke til at sikre vores kunder en strategisk og værdiskabende investering i IP-rettigheder.”

Spørgsmål rettes til Adm. Direktør, Finn S. Madsen.

LÆS MERE: