IPR-kommercialisering

IPR-kommercialisering betyder at gøre idéer til forretning ved at transformere idéen eller opfindelsen til et objekt, som kan købes og sælges. Men ruten til kommercialisering kan være kompleks.

Hvordan kan din virksomhed drage nytte af ny teknologi?

Uanset om du er ved at udvikle et nyt produkt eller overvejer at investere i teknologi, som endnu er på et tidligt stadie, kan du drage stor fordel af at få en professionel vurdering af markedspotentialet for den pågældende opfindelse.

I Plougmann Vingtoft tilbyder vi netop rådgivning om nye teknologiers kommercialiseringsmuligheder og nytteværdi i markedet. Vores eksperter står til rådighed for en uvildig gennemgang af jeres opfindelse, der kan være til stor gavn, når I senere skal definere jeres forretningstrategi og udnytte den spirende teknologi bedst muligt.

Vores grundige kommercielle analyse vil desuden gøre det lettere for jer at overbevise interesserede investorerne om markeds- og salgspotentialet bag jeres opfindelse, hvilket er helt afgørende.

Få glæde af vores kombinerede ydelser inden for IPR og kommercialisering

Det, der gør vores metode unik, er et veletablerede samarbejde mellem professionelle kommercialiseringsfolk og topkvalificerede juridiske og tekniske eksperter inden for alle aspekter af IPR.

Vi beskæftiger et stort team af dedikerede og specialiserede IPR rådgivere, der inkluderer 16 medarbejdere med titlen European Patent Attorney og et lige så stort antal af erfarne koordinatorer (paralegals).

Det betyder, at vi kan håndplukke det bedste team til at hjælpe vores kunder med skræddersyet rådgivning. På den måde kan vi både understøtte vores kunders aktiviteter inden for kommercialisering og hjælpe med at beskytte og forstærke deres idéer og opfindelser.

Et godt valg – også når det gælder teknologioverførsel…

Vores rådgivere har årelang erfaring med at hjælpe små private og offentlige virksomheder med at beskytte og kommercialisere deres opfindelser. Her hjælper vi bl.a. med at kortlægning af oplagte forretningspartnere og indgåelse af kommercielt vigtige kontrakter og aftaler.

Gennem årene har vores team af rådgivere arbejdet med flere hundrede projekter rundt i hele Europa.

For mere information om vores kommercialiseringsydelser, kan du besøge denne side: tto.eu

 

LÆS OGSÅ: Universiteter
LÆS OGSÅ: Fra idé til IPR-strategi og effektiv forretningsmodel

 

Tilbage til siden “Services”