IPR-kommercialisering

IPR-kommercialisering betyder at gøre idéer til forretning ved at transformere idéen eller opfindelsen til et objekt, som kan købes og sælges. Men ruten til kommercialisering kan være kompleks.

Hvordan kan din virksomhed drage nytte af ny teknologi?

Uanset om du selv er ved at udvikle et nyt produkt, eller du overvejer at investere i teknologi, som endnu er på et tidligt stadie, så kan du drage fordel af at opsøge sparring omkring det kommercielle potentiale i den pågældende teknologi.

Plougmann Vingtoft tilbyder en evaluering af teknologiens konkurrenceevne og mulige tilpasning til markedet. Hermed stiller vi en uafhængig vurdering til rådighed, som kan støtte din virksomhed, når I senere skal definere den fremtidige strategi og udnytte teknologien bedst muligt.

Vores grundige kommercielle analyse gør det også let for investorer at udvælge sig de spirende teknologier, der har det bedste markeds- og salgspotentiale.

Vores kombinerede ydelser inden for IPR og kommercialisering hjælper dig hele vejen

Det, som gør vores metode unik, er det veletablerede samarbejde mellem professionelle kommercialiseringsfolk og topkvalificerede juridiske og tekniske eksperter inden for alle aspekter af IPR.

Vi beskæftiger et stort team af dedikerede og specialiserede IPR rådgivere, der inkluderer 19 medarbejdere med titlen European Patent Attorney og et lige så stort antal af erfarne koordinatorer (paralegals).

Det betyder at vi kan håndplukke det bedste team til at hjælpe vores klienter og varetage de individuelle behov.
Vi støtter vores klienters aktiviteter inden for kommercialisering og hjælper desuden med at beskytte og forstærke deres ideer og opfindelser.

Et godt valg – også når det gælder teknologioverførsel…

Vi har mere end 40 års erfaring med at assistere universiteter i at beskytte og kommercialisere deres opfindelser. Det er vores mission at styrke aktiviteter omkring teknologioverførsel hos vores klienter på universiteterne, da det gør dem mere attraktive overfor deres samarbejdspartnere. Vi fokuserer på at udstyre vores klienter med ressource-effektiv rådgivning.

Gennem årene har vores team af rådgivere arbejdet med flere hundrede projekter for mere end 25 universiteter i Europa.

For mere information om vores ydelser til universiteter, klik her eller besøg tto.eu

 

Læs også: KITEMILL: Fra idé til IPR-strategi og effektiv forretningsmodel

 
Tilbage til siden “Services”