Phone: +45 33 63 93 13
Mobile: +45 26 15 65 11
Email: kiw@pv.eu

Kim Wagner arbejder med IPR inden for følgende industrier:

Kim Wagner

European Patent Attorney, Partner

Head of Opposition & Litigation, MSc & PhD Chemistry

Kim er ekspert inden for kemi, især medicinsk kemi, farmaceutiske produkter og medicinsk bioteknologi.

Han er leder af Opposition and Litigation forretningsenheden hos Plougmann Vingtoft og har særlig viden og erfaring inden for indsigelser, freedom-to-operate, due diligence-analyser og krænkelsessager.

Derudover har Kim omfattende erfaring med at repræsentere kunder i indsigelses- og appelsager ved European Patent Office.

Kim har arbejdet som patentrådgiver siden 1997, blandt andet som intern patentrådgiver hos Novozymes og Maxygen. Han er også kendt for at være en inspirerende underviser og har også fungeret som tutor for danske og norske kandidater som forbereder sig til European Qualifying Examination. Derudover har Kim undervist i IP ret på DTU.

Kim har fuldført CEIPI’s kursus vedr. patentretssager i Europa på universitetet i Strasbourg. Det betyder, at han automatisk vil være certificeret til at føre sager ved den fælles europæiske patentdomstol, når den træder i kraft.

Endelig virker Kim også som skønsmand i Sø- og Handelsretten, hvor han assisterer retten med tekniske spørgsmål i forbindelse med patentretssager.
 

IP Star Rosette IP Star Rosette
 

 
 

Læs mere om Kim Wagners arbejde her: