Phone: +45 33 63 93 67
Mobile: +45 40 56 75 37
Email: jju@pv.eu

Jeannette Justesen arbejder med IPR inden for følgende industrier:

Jeannette Justesen

European Patent Attorney

MSc Chemistry & Biotechnology, PhD Cellular & Molecular Biology

Jeannette har en bred teknisk erfaring indenfor områderne: kemi, bioteknologi, molekylærbiologi og cellebiologi. Desuden har hun IP erfaring indenfor fødevarer, fødevareingredienser og fødevareteknologi samt grænseområderne mellem det biovidenskabelige/medicinske felt og det mekaniske felt.

Jeannette har IP erfaring indenfor patenterbarhedsvurderinger, freedom-to-operate-analyser, patentovervågninger, krænkelses- og ugyldighedsvurderinger, indsigelser, udarbejdelse og behandling af patentansøgninger samt brugsmodeller, og IP strategi.

Hun er forfatter eller medforfatter til adskillige forskningsartikler i internationale tidsskrifter omhandlende stamceller, aldring, implantater, knogledannende celler og fedtceller indenfor områderne endokrinologi og ortopædi.

Jeannette har fuldført CEIPI’s kursus vedr. patentretssager i Europa på universitetet i Strasbourg. Det betyder, at hun automatisk vil være certificeret til at føre sager ved den fælles europæiske patentdomstol, når den træder i kraft.

Hun har arbejdet med IP siden 2007 både som patentkonsulent i andre IPR-virksomheder samt som in-house patent manager i et stort internationalt firma.