Phone: +45 81 44 65 69
Email: jaa@pv.eu

Jakob Andersen

Legal Counsel

Master of Laws

Jakob er tilknyttet Plougmann Vingtoft Advokatanpartsselskab som juridisk konsulent, grundet sin omfattende viden om beskyttelse og håndhævelse af varemærker, design og domænenavne, både nationalt og internationalt. Herudover har Jakob stor erfaring med IPR-strategi og optimering af IPR-porteføljer.

Jakob har gennem flere perioder været en del af ECTA’s (European Communities Trade Mark Association) Harmoniseringskomité, som har udarbejdet svar og indstillinger til europæiske instanser, særligt inden for varemærkeområdet.

Jakob rådgiver desuden om markedsføringsmæssige og ophavsretlige forhold på internettet, og har omfattende viden om og indsigt i håndtering af krænkelser online, bl.a. på handelsplatforme og i Google Adwords/Google Ads, samt i forhold til andres uberettigede brug af indhold og billeder.

Endeligt afholder Jakob løbende oplæg og workshops inden for IPR, både for virksomheder og universiteter, ligesom Jakob har undervisningserfaring inden for immaterialret fra Aalborg Universitet.