Plougmann Vingtoft føjer endnu en erfaren Attorney-at-Law til holdet

Vi har for nylig udsendt nyheden om vores nye, spændende samarbejde med det nystiftede advokatselskab, PV Legal, med advokat Lars Karnøe i spidsen. Nu kan vi så med lige så stor glæde annoncere, at vi allerede her pr. 1. februar har føjet endnu en stærk profil til holdet, nemlig Attorney-at-Law Henriette V. Rasch.

Henriette er ligeledes ansat i Plougmann Vingtofts varemærke- og designafdeling, der har base på vores kontor i København. Hun har arbejdet inden for IPR-området siden 1998 med speciale i varemærker, designs og markedsføringsret.

Henriette V. Rasch kommer senest fra en stilling som European Trademark & Design Attorney og Attorney-at-Law fra Awapatent, hvor hun arbejdet i mere end 15 år. Henriette har derfor meget stor erfaring med strategisk rådgivning om IPR på alle niveauer, herunder registrering af varemærker og designs, markedsføringsret, forhandling, aftaler og konflikthåndtering.

”Vi er glade for at få Henriette med på holdet, og ser det som endnu en styrkelse af vores i forvejen solide juridiske kompetencer”, siger CEO i Plougmann Vingtoft, Annette Siewert Lindgreen.

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtoft opruster med advokatkompetencer