Få hjælp til varemærkeregistrering

Når du skal søge myndighederne om at registrere og få eneret til dit varemærke, melder der sig en række spørgsmål, du skal tage stilling til – også spørgsmål som du måske ikke umiddelbart havde forstillet dig, kunne have med varemærkeregistrering at gøre. På vejen gennem ansøgningsprocessen kan du også møde nogle hindringer eller faldgruber, som du gerne skulle styre sikkert udenom. Derfor er det en rigtig god idé at få en erfaren rådgiver til at hjælpe dig med ansøgningen.

Vi står klar til at rådgive dig

Sikring af dine rettigheder er en investering i din virksomheds fremtid. Vi rådgiver dig på en måde, så du bruger dine midler fornuftigt.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os og få en snak med en af vores rådgivere:

  • Få en vurdering af din situation fra ekspert i varemærkeregistrering
  • Din henvendelse er helt uforpligtende og koster dig ikke noget
  • Hvis du vil tale videre, tilbyder vi et møde som også er gratis og uforpligtende for dig
  • Vi behandler naturligvis din henvendelse og din sag fortroligt

Her på siden kan du også læse mere om vores rådgivning, og om hvorfor det er vigtigt, at du sikrer dig rettighederne til dit varemærke.

Brug vores erfaring

Vi har gennem mange år bistået start-up virksomheder inden for flere brancher med registrering af deres varemærker. Vores erfaring har lært os, at jo tidligere en nystartet virksomhed forholder sig til sit varemærke og får lagt en strategi for dets beskyttelse jo bedre. Har du først sat initiativer i gang omkring produktudvikling og branding, kan det være både dyrt og besværligt at vende om, hvis der er hindringer, som skal overkommes for at sikre rettighederne til dit brand.

sigarhats_header1600x1000_low-min

Hvordan rådgiver vi dig?

Vores rådgivning har fokus på, at du bruger dine midler fornuftigt og på en måde, der sikrer dig mest mulig værdi. Vi hjælper dig med at afklare, hvilke rettigheder der er de vigtigste for dig, og om det evt. ville være en ide at dele processen op i nogle steps. Måske skal nogle rettigheder sikres her og nu, mens andre dele kan vente til et senere tidspunkt. Vi rådgiver dig omkring en strategi for hele forløbet.

Vi hjælper dig med at få afklaret en række ting, som har betydning for sikringen af dine rettigheder:

  • Koncept, navn, logo – er det noget myndighederne vil godkende, kan det beskyttes, har andre prøvet med et lignende koncept, navn eller design?
  • Ejerskab – hvem skal være indehaver, hvem skal eje navnet?
  • Geografi – hvor skal dit brand markedsføres, hvor skal produktet fremstilles, er der risiko for at andre vil kopiere det eller prøve at sikre sig rettighederne før dig?
  • Forretningsplan – hvad skal du registrere, hvor og hvornår?

Når vi har fået et billede af dit koncept og dine ambitioner med det, går vi hurtigt i gang med at sikre de rettigheder, du har brug for. Vi undersøger hvilke hindringer der evt. kunne ligge i vejen i forhold til både myndigheder og marked, og vi rådgiver dig om, hvordan du styrer udenom.

Vi får skrevet selve ansøgningen på den rigtige måde og sikrer, at alle formaliteter er på plads, så myndighedernes sagsbehandling går så glat igennem som muligt.

Kontakt vores eksperter

Undlad venligst at benytte denne formular til kommunikation om igangværende sager. Kontakt i stedet din Plougmann Vingtoft ekspert direkte.
  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.

 

Tilbage til siden “Varemærker”