Vi søger ingeniør med interesse for patenter

Headerbillede: Tookapic/Pexels.com

Ingeniør inden for mekanik/elektronik søges til udviklingsstilling som patentrådgiver (Patent Attorney Associate) i København

Jobbet

I Plougmann Vingtoft vil du blive en del af et erfarent og velfungerende team af patentrådgivere, der arbejder professionelt med patentering og kommercialisering af forskning og udvikling på højeste niveau – og som vil hjælpe dig på din vej ind i patentverdenen.

Efter en grundig oplæring og introduktion til patentfaget vil du få egen sags- og kundeportefølje, selvfølgelig i et tempo, der modsvarer din erfaring og dine kompetencer. Det betyder, at du med tiden får en meget selvstændig og fri rolle i jobbet og i din pleje og udvikling af kunderelationerne.

Din profil

Du er relativt nyuddannet kandidat (cand. scient. eller polyt.) inden for mekanik og/eller elektronik. Det er ingen betingelse, men kan være en fordel, hvis du medbringer nogle få års relevant erfaring fra dit første job. Du behøver ikke at have forudgående erfaring med patentarbejde, men det er et vigtigt, at du har lyst til intensiv læring om international patentlovgivning, og at du motiveres af og vil trives i rollen som rådgiver, hvor du vil komme til at opdyrke og benytte dine forretnings- og kundeorienterede egenskaber. For os er det en topprioritet, at du har lyst til og talent for at arbejde i et kundeorienteret og kommercielt miljø, samtidig med at du brænder for at løse opgaverne med udgangspunkt i dine teknisk-videnskabelige kompetencer.

For at matche rådgiverrollen bør du være udstyret med et veludviklet ’relations- og netværksgen’, være opsøgende og udadvendt af natur og trives i mødet og dialogen med andre mennesker. Vi lægger vægt på at du kan se dig selv som en del af en organisation hvor værdier som engagement, troværdighed, kreativitet og professionalisme er i højsædet både i forhold til kunderne og i samarbejdet med dine kolleger.

Du har solide dansk- og engelskkundskaber og er skrap til at kommunikere både på skrift og i tale. Du trives med at skulle formulere dine tekster præcist og korrekt.

Vi tilbyder

At du kan blive del af en spændende vidensvirksomhed med dialog på tværs af organisationen, højt til loftet og korte beslutningsveje. Vi vil investere betydelige ressourcer i dig og vil støtte dig i din faglige og personlige udvikling i et dynamisk læringsmiljø med hovedfokus på den patentfaglige videreuddannelse.  En del rejseaktivitet må forventes i den forbindelse.

Vi har et godt kollegialt sammenhold og kontor beliggende få meter fra Københavns Universitets Søndre Campus og tæt på DR Byen-metrostation. Vi tilbyder en lønpakke, der modsvarer dine kompetencer og din erfaring og naturligvis også omfatter en række personalegoder.


Som patentrådgiver kommer du i nærkontakt med morgendagens teknologi. Her er det Senior Patent Attorney Brian Andersen (t.h), som tester ny, patenteret droneteknologi sammen med Anders Petersen fra virksomheden Ecobotix.  Foto: Søren Skarby

Har du spørgsmål?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte Per Jørgen Nygreen, Head of Technology & Software (København): Telefon: +45 33 63 93 27 – email: pjn@pv.eu

Send din ansøgning

mærket “Nyuddannet patentrådgiver mekanik/elektronik” i emnefeltet, ”, inkl. CV og eksamensbeviser via email til  job@pv.eu. Vi afholder løbende samtaler med henblik på tiltrædelse så snart som muligt.

Arbejdssted

Plougmann Vingtoft, Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. I 2017 blev vi kåret som ‘Firm of the Year’ af det uafhængige rankingmagasin ‘Managing Intellectual Property’. Vi har ca. 75 ansatte fordelt på vores kontorer i København (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid. Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

LÆS OGSÅ: På oplevelsesrig weekendtur med medarbejderne i Riga
LÆS OGSÅ: Fynsk droneprojekt bekæmper insekter med insekter