Vi søger erfaren paralegal til vores varemærke- og designteam

Vi er på udkig efter en engageret og fagligt stærk paralegal til vores varemærke- og designafdeling i København. Har du tillige erfaring med patenter, så er det en fordel, men ikke et krav. Lyder det som noget for dig? Så læs videre.

Jobbet

Som vores nye kollega bliver du en del af vores topprofessionelle og engagerede varemærke- og designteam på i alt 9 medarbejdere (4 koordinatorer, 3 jurister og en 2 studentermedarbejdere). Vores kundekreds består af både innovative opstartsfirmaer og store multinationale virksomheder inden for alle typer af industrier i ind- og udland.

Din profil

Du er formentlig uddannet med en MA Business Language eller tilsvarende, og det vægter højt, at du har minimum 5 års erfaring med arbejde inden for IPR-området. Det er en fordel, hvis du allerede er certificeret European Trademark og/eller Design Attorney, eller har gennemført hele eller dele af QTMA-uddannelsen, som varetages af Danish Institute for IPR Training, men det er ikke et krav.

Du er kundeorienteret og serviceminded, så du kan være med til at være vores kunders ’navigatør’ i IPR-arbejdet. Desuden er det vigtigt, at du kan se dig selv som en del af en organisation, hvor værdier som engagement, troværdighed, kreativitet og professionalisme er i højsædet både i forhold til kunderne og i samarbejdet med dine kolleger.

Vi tilbyder

At du kan blive en del af en spændende vidensvirksomhed med dialog på tværs af organisationen, højt til loftet og korte beslutningsveje. Vi har et detaljeret og grundigt oplæringsprogram, da vi sætter stor pris på, at vores nye kollegaer kommer godt fra start. Vi har et stærkt kollegialt sammenhold, og har til huse i moderne og centralt beliggende lokaler. Vi tilbyder en lønpakke, der modsvarer dine kompetencer og din erfaring, og som naturligvis omfatter en række personalegoder.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. I 2017 blev vi kåret som ‘Firm of the Year’ af det uafhængige rankingmagasin ‘Managing Intellectual Property’. Vi har godt 80 ansatte fordelt på vores kontorer i København (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid. Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vores mål er at tilbyde vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de kan omsættes til forretningsmuligheder.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte Ellen Breddam, Head of Trademarks & Legal (Denmark) på tlf. 41 85 16 67 eller e-mail elb@pv.eu

Send din ansøgning

Send din ansøgning inkl. CV og eksamensbeviser, gerne samlet i en pdf-fil, til job@pv.eu

Vær opmærksom på at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu. Læs mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Ansøgningsfrist

Vi afholder løbende samtaler med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdssted

Plougmann Vingtoft, Rued Langgaards Vej 8, 2300 København S.

LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtoft blandt de mest anbefalede varemærkefirmaer i 2018
LÆS OGSÅ: Plougmann Vingtofts varemærketeam høster international anerkendelse