Vi søger en erfaren paralegal til vores varemærke- og designteam

Vi er på udkig efter en engageret og fagligt stærk paralegal til vores varemærke- og designafdeling i Hellerup. Lyder det som noget for dig? Så læs med.

Jobbet

Som vores nye kollega bliver du en del af vores topprofessionelle og engagerede varemærke- og designteam på i alt 7 medarbejdere. Vores kundekreds består af både innovative opstartsfirmaer og store multinationale virksomheder inden for alle typer af industrier i ind- og udland.

Din profil

Du har formentlig en kandidat i erhvervssprog (Cand. Ling. Merc) eller tilsvarende, og vi ser gerne, at du har minimum fem års erfaring med arbejde inden for IPR-området. Det er en fordel, hvis du allerede er certificeret European Trademark Attorney og/eller European Design Attorney, eller har gennemført hele eller dele af QTMA-uddannelsen, som varetages af Danish Institute for IPR Training, men dette er ikke et krav.

Du er kundeorienteret og serviceminded, og du har mod på at guide kunder gennem IPR-arbejdet. Desuden er det vigtigt, at du kan se dig selv som en del af en organisation, hvor værdier som engagement, troværdighed, kreativitet og professionalisme er i højsædet både i forhold til kunderne og i samarbejdet med dine kolleger.

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af en spændende vidensvirksomhed med dialog på tværs af organisationen, højt til loftet, korte beslutningsveje samt et stærkt kollegialt sammenhold.

Vi har et detaljeret og grundigt oplæringsprogram, og vi gør meget ud af, at nye kollegaer kommer godt fra start. Vi har til huse i moderne lokaler i Hellerup med let adgang til offentlig transport. Vi tilbyder en lønpakke, der tilpasses dine kompetencer og din erfaring, og den omfatter naturligvis en række personalegoder.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er ét af Skandinaviens mest anerkendte rådgivningsfirmaer inden for håndtering, beskyttelse, kommercialisering og strategisk anvendelse af IPR. Vi har godt 80 ansatte fordelt på vores kontorer i Hellerup (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid.

Vores kernekompetence er vores evne til at omdanne teknologier, opfindelser og idéer til velbeskyttede, profitable IP-rettigheder. Vi tilbyder vores kunder det højeste niveau af teknisk og juridisk ekspertviden samt beskyttelse af deres brand, forsknings- og udviklingsinvesteringer, så de bliver klædt på til at omsætte gode ideer til forretningsmuligheder.

Lær mere om Plougmann Vingtoft her.

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at kontakte vores varemærkechef  Ellen Breddam, tlf. 41 85 16 67 eller e-mail  elb@pv.eu.

Send din ansøgning

Send en ansøgning inkl. CV og evt. relevante certifikater og eksamensbeviser i en samlet fil til job@pv.eu.

Samtaler afholdes løbende med henblik på snarlig tiltrædelse.

Vær opmærksom på, at mails til og fra job@pv.eu ikke er krypterede, men vi behandler din ansøgning fortroligt og med omhu.

Du kan læse mere om vores behandling og beskyttelse af dine oplysninger her.

Arbejdssted

Plougmann Vingtoft
Strandvejen 70
2900 Hellerup