FILM: Udnyt fordelene ved en bæredygtig IPR-strategi

Som virksomhed har man brug for en langsigtet og målrettet IPR-strategi, der går hånd i hånd med virksomhedens overordnede strategi. I vores lille film får du et indblik i de fordele vores kunde, den internationale virksomhed BioMar, opnår ved at arbejde strategisk med IPR.

I filmen følger vi vores to erfarne patentrådgivere Camilla Kiørboe og Per Jørgen Nygreen på besøg hos kunden BioMar, der har etableret ét af sine mange testcentre i nordjyske Hirtshals tæt ved Vesterhavet.

BioMar har gennem de seneste år været i rivende vækst og er i dag verdens tredje største producent af fiskefoder med en milliardomsætning i euro og aktiviteter i mere end 80 lande over hele verden. En udvikling, der bl.a. kan tilskrives virksomhedens bæredygtige profil, et stort fokus på at udvikle nye typer fiskefoder samt nye processer til fremstilling af fiskefoder.

IPR-strategi og forretningsplan skal gå hånd i hånd

Som fortalt i filmen har Plougmann Vingtoft hjulpet med dels at beskytte BioMars forsknings- og udviklingsaktiviteter med patenter siden 2009, men også hjulpet med at sikre BioMar’s såkaldte ”freedom-to-operate”-situation i et marked, der konstant er under udvikling. I dag fungerer vi dog ikke kun som virksomhedens ‘trusted advisor’ på IPR-området, vi bidrager også med rådgivning om, hvordan BioMar fremadrettet fastholder deres stærke position i markedet.

Det gør vi bl.a. ved at sikre, at virksomhedens IPR-strategi hele tiden er på bølgelængde med BioMar’s langsigtede strategi, men i lige så høj grad med det marked, BioMar opererer i. Denne måde at arbejde på, mener vi nemlig, er forudsætningen for succesfuld virksomhedsdrift i brancher, hvor teknologier og konkurrenter er i konstant bevægelse og de konkurrencemæssige vilkår hele tiden skærpes.


Brug for rådgivning?

Ja tak, vi vil gerne ringes op af én af jeres eksperter og høre, hvordan I kan hjælpe med at udvikle en succesfuld IPR-strategi.
  • Få mere information om hvordan vi behandler og beskytter dine data her.

 

LÆS OGSÅ: